Touareg-chyba teplota spojky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Touareg-chyba teplota spojky
Zdravím, neporadil by někdo s chybou P17d8 -omezení momentu kvůli teplotě spojky, která se objevila u touaregu 3.0tdi a při vyšších rychlostech omezí výkon?
Jedná se o auto s MANUÁLNÍ převodovkou, googlil jsem ale ve spojitosti s manuálem jsem nenašel ani zmínku...
Jedná se o auto s MANUÁLNÍ převodovkou, googlil jsem ale ve spojitosti s manuálem jsem nenašel ani zmínku...
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... 740/005952
skus prejst ako ti pisali vysie kabelaz..konektor ci je OK..ci nema prechodak ..a potom ostava cidlo
skus prejst ako ti pisali vysie kabelaz..konektor ci je OK..ci nema prechodak ..a potom ostava cidlo
GIV var asz 4mot upraveny
Takže vyřešeno... pro ostatní kteří hledají marně nějáké čidlo teploty na manuální převodovce tak žádné tam není..
Převodovka je vybavena indukčním snímačem otáček, jeho hodnoty se porovnávají s otáčkami motoru, pokud jednotka zaznamená nějákou nesouhru objeví se tato výše uvedená závada.
Příčina je prokluz spojky...
Převodovka je vybavena indukčním snímačem otáček, jeho hodnoty se porovnávají s otáčkami motoru, pokud jednotka zaznamená nějákou nesouhru objeví se tato výše uvedená závada.
Jak jsi nakonec na to prisel ?DjLupe píše:Takže vyřešeno... pro ostatní kteří hledají marně nějáké čidlo teploty na manuální převodovce tak žádné tam není..
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
Re: Touareg-chyba teplota spojky
Že jsem tak smělý, kde bych ten snímač na převodovce mohl najít. Mám tu samou závadu, ale žádný prokluz jsem nezaznamenal. Tak bych nejprve zkusil prostříknout kontakty, případně vyměnil ten snímač. V ETCE není v zobrazení uveden, pouze v soupisce dílů.