BMP passat tlakuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
BMP passat tlakuje
Ahoj zadám o radu , jedna se o passat 2.0 tdi BMP přijelo se závadou ze svítí kontrolka stop chladicí kapalina. Sahnu na hadice tvrdý jak sutr. Otevru prázdnou nádobku voda vyletí až po víčko . Sundala se hlava kriva blok také křivý hlava se otlakovala na 17 atm přes v teple vodě bez známky úniku tlaku , tak se srovnala , udělaly se ventily simerinky. Blok přijel srovnat P. Řádek nové rozvody s vodní pumpou termostat šrouby do hlavy těsnění pod hlavu (simerinky a hydra uložení vacky .......) říkám si ze bude po problému hlava OK blok OK . Ale problém přetrvává i po opravě hadice na vodu průchozí po stání na volnobeh chladič ohraty po jízdě hadice u termostatu studena a spodek chladiče taky , hadice natlakovane co muže byt příčinou .. diky za rady
skoda octavia 1.9 Tdi GT asz, 312mm, katt off, power chip..... max spokojenost
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
Patrně tam opět vlítne při větší zátěži vzduch, proto jsou hadice natlakované a netopí to..Zkusil bych pro jistotu systém ala Miloš s přepadovou hadicí do kýblu s vodou, zda půjdou bubliny..Je to k posrání, a já bych zabíjel, ale nedá se nic dělat, někde bude únik z válců..Pro srandu bych zatepla zkusil přetáhnout šrouby hlavy, zda se hnou.. 

nepropadat panice...
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
Miloši vysvětli to prosím jako pro debila připojit přepad myslíš ??slovacek.milos píše:udělej test nahoře na bande sdělej hadici a udělej prodloužení na bandu nasad hadici a obě dej do petky s vodou já to klidně připlácnu stěračin a pojezdím
napiš co s těch hadic leze
Jinak ji bral dvakrát takže o dvě desetiny
-
- Přispěvovatel
Jinak výšku těsnění Volim přesahem pístu plus čtyři desetiny nikdy nebyl problém a teď mi bylo doporučeno to nejvyššíslovacek.milos píše:udělej test nahoře na bande sdělej hadici a udělej prodloužení na bandu nasad hadici a obě dej do petky s vodou já to klidně připlácnu stěračin a pojezdím
napiš co s těch hadic leze
-
- Aktivista
Rychly Jakub píše:přesahy se volí podle tabulek a ne podle toho kdo ti co doporučí, navíc olus desetiny to je kokotina zvláště na zimu ,slovacek.milos píše: Volim přesahem pístu plus čtyři desetiny nikdy nebyl problém a teď mi bylo doporučeno to nejvyšší
nahoře vytáhnout na expansce to dovedeš, nasad tam metrovou hadici asi dvanáctku a zaved jido petky, a tu hadici co vytáhneš tak tam vraz nějaou tvrdou hadici a udělej metrové prodloužení a zas ji dej do petky s vodou když ti tam nevlezou uřeš hrdlo pak napši co se v té petce děje, pokud nic zkus kotel a kopec
-
- Přispěvovatel
[quote="slovacek.milos"][quote="Rychly Jakub"][quote="slovacek.milos"] Tak konečně byl trochu času se povenovat passatu udělal jsem jak psal Milos pro jistotu jsem ještě odpojil veškeré hadíce od vody a profoukl
Při jízdě a sledování petky. Voda z petky nabyla a ze zpatecky šel převážně vzduch sem tamtrochu vody po zastavení voda ubyla zpět na hladinu kterou jsem tam měl zarazi mě ten přepad jestli není nová vodní pumpa špatná milos co si o tom myslíš
Při jízdě a sledování petky. Voda z petky nabyla a ze zpatecky šel převážně vzduch sem tamtrochu vody po zastavení voda ubyla zpět na hladinu kterou jsem tam měl zarazi mě ten přepad jestli není nová vodní pumpa špatná milos co si o tom myslíš
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel