Elektronická ručná brzda
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Elektronická ručná brzda
Zdravim. Mám Audi A6 C6 4F 3.0 tdi. Mám vadnu riadiacu jednotku ručnej brzdy a chcem ju vymeniť. Chcem sa spýtať či ju je potrebné nejako adaptovať alebo len stačí zapojiť?
Samo2807
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
-
- Aktivista
-
- Aktivista
příště odpoj brzdiče rozevři si je sám 12V, zadtlač pístky, vyměn desky a zas je připoj, kaoš tak doblbl nějakého japonce, dodržel přesný postup a nakonec musel jet do brna do autorizáku kde mu museli sklibrot nožní a ruční brzdu a všechno nastavit, já osobně už to taky vagem nikdy dělat nebuduslovacek.milos píše:musíš dodržovat přesný postup a auto mít na nabíječce a i tak se to podaří skurvit, přehod druhou jednotku pokud se nepletu je vzadu v kufru
-
- Přispěvovatel
Co je tam za problém Miloši taky mě to cekaslovacek.milos píše:příště odpoj brzdiče rozevři si je sám 12V, zadtlač pístky, vyměn desky a zas je připoj, kaoš tak doblbl nějakého japonce, dodržel přesný postup a nakonec musel jet do brna do autorizáku kde mu museli sklibrot nožní a ruční brzdu a všechno nastavit, já osobně už to taky vagem nikdy dělat nebuduslovacek.milos píše:musíš dodržovat přesný postup a auto mít na nabíječce a i tak se to podaří skurvit, přehod druhou jednotku pokud se nepletu je vzadu v kufru
skoda octavia 1.9 Tdi GT asz, 312mm, katt off, power chip..... max spokojenost
-
- Aktivista
problém tam není žádný, postup dle visu roztáhneš zatlačíš, vyměniš zavřeš,Rychly Jakub píše: Co je tam za problém Miloši taky mě to ceka
já osobně dvakrát problém je to mnoho let tuším pašík čtyřkolka, vyměním desky a auto nešlo nastartovat,

minulý rok taky pašík, nešlo se spojit s řj motoru, s brzdou jo, po zavření jednotka KO, blikání pípání, bádám a celý předek zadrbaný javorovým plodem všude litry vody, natečeno až pod nohama, zda to má nějakou souvislost? prostě se to stalo, aku musí být vždy připojen na nabíječku když ti zkolabuje šalina tak se to taky pojebe, kamarád peta s tím japoncem jsem psal v autorizáku mu řekli že se jim to taqky stává a otvírají brzdy baterkou, může ti třeba zkolabovat PC, kašlu na to
nemám na to nervy rozpojím brzdič a otevřu ho vlastním zdrojem
delal jsem to x krat pres vcds a no prooblem, ani na nabijecce jsem nemel pripojeno, kdyz se vi jak na to trva to chvilku. otevrit brzdice pockat 30 vterin, vypnout zapalko vymenit, zavrit brzdice zase pockat 30 vterin a pak zakladni nastaveni zase pockat 30s a je hotovo 

Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
Golf II 1,6TD 59KW SB
-
- Aktivista
já taky moc krát i u jiných značek kde třeba ještě zadáváš tloušku desek v mm nebo v procentech, jak jsem psal výdrb se může dostavit, vyměniš desky a nenastartuješOctava píše:delal jsem to x krat pres vcds a no prooblem, ani na nabijecce jsem nemel pripojeno, kdyz se vi jak na to trva to chvilku. otevrit brzdice pockat 30 vterin, vypnout zapalko vymenit, zavrit brzdice zase pockat 30 vterin a pak zakladni nastaveni zase pockat 30s a je hotovo

-
- Aktivista