Elektronická ručná brzda

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

samo2807
Nováček
Odpovědi: 0

Elektronická ručná brzda

Příspěvek od samo2807 »

Zdravim. Mám Audi A6 C6 4F 3.0 tdi. Mám vadnu riadiacu jednotku ručnej brzdy a chcem ju vymeniť. Chcem sa spýtať či ju je potrebné nejako adaptovať alebo len stačí zapojiť?
Samo2807
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

zapoj a vagem se jí zeptej
samo2807
Nováček

Příspěvek od samo2807 »

to som sa vela nedozvedel
Samo2807
slovacek.milos
Aktivista

samo2807 píše:to som sa vela nedozvedel
a poč ti odešla? výměna destiček dopadla špatně?
samo2807
Nováček

Příspěvek od samo2807 »

Presne tak
Samo2807
slovacek.milos
Aktivista

musíš dodržovat přesný postup a auto mít na nabíječce a i tak se to podaří skurvit, přehod druhou jednotku pokud se nepletu je vzadu v kufru
slovacek.milos
Aktivista

slovacek.milos píše:musíš dodržovat přesný postup a auto mít na nabíječce a i tak se to podaří skurvit, přehod druhou jednotku pokud se nepletu je vzadu v kufru
příště odpoj brzdiče rozevři si je sám 12V, zadtlač pístky, vyměn desky a zas je připoj, kaoš tak doblbl nějakého japonce, dodržel přesný postup a nakonec musel jet do brna do autorizáku kde mu museli sklibrot nožní a ruční brzdu a všechno nastavit, já osobně už to taky vagem nikdy dělat nebudu
Rychly Jakub
Přispěvovatel

Příspěvek od Rychly Jakub »

slovacek.milos píše:
slovacek.milos píše:musíš dodržovat přesný postup a auto mít na nabíječce a i tak se to podaří skurvit, přehod druhou jednotku pokud se nepletu je vzadu v kufru
příště odpoj brzdiče rozevři si je sám 12V, zadtlač pístky, vyměn desky a zas je připoj, kaoš tak doblbl nějakého japonce, dodržel přesný postup a nakonec musel jet do brna do autorizáku kde mu museli sklibrot nožní a ruční brzdu a všechno nastavit, já osobně už to taky vagem nikdy dělat nebudu
Co je tam za problém Miloši taky mě to ceka
skoda octavia 1.9 Tdi GT asz, 312mm, katt off, power chip..... max spokojenost
slovacek.milos
Aktivista

Rychly Jakub píše: Co je tam za problém Miloši taky mě to ceka
problém tam není žádný, postup dle visu roztáhneš zatlačíš, vyměniš zavřeš,

já osobně dvakrát problém je to mnoho let tuším pašík čtyřkolka, vyměním desky a auto nešlo nastartovat, :roll: , ten pašík měl ještě ty samé pojistky jak jsou u řidiče tak u spolujezdce, to jsem nevěděl a při zavírání vyletěla 30A pojistka a to blokuje start,

minulý rok taky pašík, nešlo se spojit s řj motoru, s brzdou jo, po zavření jednotka KO, blikání pípání, bádám a celý předek zadrbaný javorovým plodem všude litry vody, natečeno až pod nohama, zda to má nějakou souvislost? prostě se to stalo, aku musí být vždy připojen na nabíječku když ti zkolabuje šalina tak se to taky pojebe, kamarád peta s tím japoncem jsem psal v autorizáku mu řekli že se jim to taqky stává a otvírají brzdy baterkou, může ti třeba zkolabovat PC, kašlu na to
nemám na to nervy rozpojím brzdič a otevřu ho vlastním zdrojem
samo2807
Nováček

Příspěvek od samo2807 »

To všetko ja viem. Postup na výmenu doštičiek bol dodržaný. Proste jednotka je vadná a treba ju vymeniť. A treba mi vedieť či s tým po jej zapojení treba niečo robiť.
Samo2807
Octava
Aktivista

Příspěvek od Octava »

delal jsem to x krat pres vcds a no prooblem, ani na nabijecce jsem nemel pripojeno, kdyz se vi jak na to trva to chvilku. otevrit brzdice pockat 30 vterin, vypnout zapalko vymenit, zavrit brzdice zase pockat 30 vterin a pak zakladni nastaveni zase pockat 30s a je hotovo ;)
Octavia TDi PD 4x4
Golf II 1,6TD 59KW SB
slovacek.milos
Aktivista

Octava píše:delal jsem to x krat pres vcds a no prooblem, ani na nabijecce jsem nemel pripojeno, kdyz se vi jak na to trva to chvilku. otevrit brzdice pockat 30 vterin, vypnout zapalko vymenit, zavrit brzdice zase pockat 30 vterin a pak zakladni nastaveni zase pockat 30s a je hotovo ;)
já taky moc krát i u jiných značek kde třeba ještě zadáváš tloušku desek v mm nebo v procentech, jak jsem psal výdrb se může dostavit, vyměniš desky a nenastartuješ (wallbash) (wallbash) (wallbash) a nikdy to nedělám z hlavy vždy vis
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

on je průser když dáš otevřít třmeny, motorky hrčí ale pístky se nehnou...pak se to dokonale doblbne (noteeth)
slovacek.milos
Aktivista

roman1648 píše:on je průser když dáš otevřít třmeny, motorky hrčí ale pístky se nehnou...pak se to dokonale doblbne (noteeth)
když se nehnou tak je zatlačíš ne
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Když nejdou ani tak?? (rofl)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“