Passat B8 2.0TDI 110kw Nastartuje a po chvíli chcípne
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat B8 2.0TDI 110kw Nastartuje a po chvíli chcípne
Zdravím, mám problém, normálně chytne, a jakmile přidám nebo po chvíli na volnoběh, zacuká a chcípne. Vag nic nepíše jen čidlo venkovní teploty. Zajímavé je když odpojím nějaké čidlo okolo filtru částic tak to jede normálně, jen bliká žhavení. Díky za pomoc
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Vyměň to čidlo venkovní teploty, je v př,nárazníku pod značkou v mřížce. Už jsem to tu měl, auto bez čidla nejede, nezná správnou teplotu, takže nemůže nastavit správně emise a tak to zhasne. To je pokrok normy Euro6, a bude hůř.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Čidlo dej originál podle vinka!!! Stojí asi 3 kila. Jinak bude trabl, smazat chyby a musí to jet.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se mi to samý nestalo taky na B8 ,tak bych tomu taky nevěřil. Po odpojení čidla auto neodjelo a dělalo přesně to samý.Až když jsem dal nový čidlo a vše vyresetoval, auto zase jelo jak má. Čekaj nás samý lepší špeky.