Vibrace v tahu 1800ot 2.0 tdi 135Kw 4x4 DSG...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Doommyy2
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Vibrace v tahu 1800ot 2.0 tdi 135Kw 4x4 DSG...

Příspěvek od Doommyy2 »

koncernovej 2.0 Tdi 135Kw 4x4 DSG rv. 2016...

Tak mam zasebou 10tis KM v "novem" ojetém autě už jsem odstranil vetšinu neduh co po předchozím majiteli zustalo (najezd 140tis).

Jedna věc mě ještě trapí a zvažuju co by to mohlo být. Dunivé Vibrace jako když máte málo OT, vždy když je 1800-1900 ot, nikdy ne mín ani víc jen v tomto spektru když přidávám tak auto provibruje. Npř i kdyz přidávám tempomatem tzn uplně plynule nechám auto samo zrychlovat npř při nájezdu na dálnici tak kdyz ručička míjí 1800-1900ot auto provibruje a duní...

Dělá to v tahu ne při snižování OT...asi o neco více v kopci kdy se musí více namáhat. A jen ve vyších rychlostech, při rozjezdu to na 1/2/3 nevibruje nebo ty otáčky proběhnou tak rychle že ani nezačne, ale kdyz jedu ustáleně na 4/5/6 mam 1500ot vše je klidné a kdyz přidám tak kolem 1900 hrozné vibrace a dunění a jakmile přesáhnu 2000 už krásně klid nic, a kdyz znova přidám už nad 2000ot nic nevibruje...

Vibrace jako takové cítím hlavně já jako řidič tím že jdou hodně do volantu a pedálů, do sedaček ne tkaže ostatní lidé v autě vnímají jen chvilku dunivej zvuk...

Němá někdo tip čím začít? Nebo je to normalní?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“