O2 bouchání od PP kola - jsem v koncích
Moderátoři: šulda, Moderátoři
O2 bouchání od PP kola - jsem v koncích
O2 najeto necelých 300tis km...1,9 BXE 2006...na nerovnostech takové tupé/duté rány dost silné...
Sundal jsem komplet těhlici, rozebral personu, pajcrem jsem přezkoušel silentbloky stabilizátoru, rrameno tuhé jak svině, kulák i rejďák v pohodě...žádná vůle...pružina v pořádku, tlumič chodí dobře - tuze a není patrný únik kapaliny...vyměnil jsem horní uložení tlumiče a spojovačku stablíku...výsledek - naprosto stejné rány a já nevím co dál... nemá někdo nápad?
Sundal jsem komplet těhlici, rozebral personu, pajcrem jsem přezkoušel silentbloky stabilizátoru, rrameno tuhé jak svině, kulák i rejďák v pohodě...žádná vůle...pružina v pořádku, tlumič chodí dobře - tuze a není patrný únik kapaliny...vyměnil jsem horní uložení tlumiče a spojovačku stablíku...výsledek - naprosto stejné rány a já nevím co dál... nemá někdo nápad?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
- martinsidlo
- Aktivista
Odpovědi: 0
To rameno bych asi vyloucil, pajcrem jsem za ne bral, ramenem hejbal a nic nenasvedcovalo vuli a trhnuty nejsou....je fakt ze do toho tlumice nevidim, ale pist chodil tuze nahoru i dolu
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
- martinsidlo
- Aktivista
Martine bylo to mysleno jako s podivem....nevedel jsem, ze na to o2 trpi....proverim...rayx...predstv si vuli na spojovaci tycce...presne tak se to chova a i to tak zni...pri prejeti nerovnosti, diry, hrbolu, schodku....kdykoliv ma kolo jakoby nadskocit tak to tupe lupne. Rejd kol nema vliv...uprime pisu, ze aniz bych cokoliv skousel, tak jsem rovnou koupil po projeti novou tycku a ani jsem neuvazoval o nezdaru, sklaplo mi a 250 kc v prdeli, no tak rikam nic, to se musi vyndat a poradne prekontrolovat....a tam mi spadla brada podruhe....vse tuhe, vizualne v poradku....na prani majitele jsem vymenil horni silent tlumice....600kc v prdeli....no ale pri te prilezitosti jsem prave alespon zkusil ten pist...nicmene po seskladani zadna zmena
- martinsidlo
- Aktivista
Provereno...dvere to nejsou....budu muset jeste jednou pod to vlezt a zkusim jeste teda ty zadni silentbloky pacidlem...nevim co jineho...ns blint menit tlumice se mi moc nechce. Jak pak vysvetlit kdyz to tim nebude......