Passat B5,5 - přední ramena - rozdíly dle VIN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat B5,5 - přední ramena - rozdíly dle VIN
Ahoj,
potřebuji pořídit komplet nápravu, rozeslal jsem tedy do kšeftů VIN a vrátily se mi odpovědi 50:50 co se týče průměru čepu na spodním předním ramenu (21,5 a 16mm, to nepočítám varianty v popisech 22, 21, 16,5, 17 ... předpokládám, že jsou jen 2verze).
Je nějaký datum nebo číslo podvozku, u kterého se to lámalo?
Auto je Passat 1.9 96kW variant, předokolka. Dle vin je to model 2002, na sklech je všude "1" (možná konec 2001?).
Ev., pokud máte někdo možnost ověřit u VW ....
Díky moc
potřebuji pořídit komplet nápravu, rozeslal jsem tedy do kšeftů VIN a vrátily se mi odpovědi 50:50 co se týče průměru čepu na spodním předním ramenu (21,5 a 16mm, to nepočítám varianty v popisech 22, 21, 16,5, 17 ... předpokládám, že jsou jen 2verze).
Je nějaký datum nebo číslo podvozku, u kterého se to lámalo?
Auto je Passat 1.9 96kW variant, předokolka. Dle vin je to model 2002, na sklech je všude "1" (možná konec 2001?).
Ev., pokud máte někdo možnost ověřit u VW ....
Díky moc
No teoreticky pokud jsou těhlice po výměně tak nezbývá než přeměřit. Ale jinak platí výše uvedené. Ještě bych doplnil že ty rozměry jsou dva a A6 C5 Allroad má větší čep zadního spodního ramene.
VW Passat 3BG AVF 4motion , Passat 3B AFN Syncro
Passat 3B AVG 4motion , Passat 3B/3BG AFN kripl
BMW e30 325i cabrio , BMW e24 635csi
Passat 3B AVG 4motion , Passat 3B/3BG AFN kripl
BMW e30 325i cabrio , BMW e24 635csi
jsou tři typy náprav na A6,A4,passat,superb a allroady dvě z nich se liší jen velikostí čepu na spodním rovném rameni 16-22 (tam co je uchycen tlumič) a je třetí varianta která má větší čep i na spodním předním zadním ramenu (na tom hodně ohlým) je pruměr 19-21 těch 21 by měl mít jen allroad a RS6. No ale tím jak auta zestárla a spousta lidi zvětšovala brzdy a různé jiné úpravy kvůli váze muže být přeskládáno ledacos ledaskam.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K