Passat b5,5 tdi 96 kw. Problém za studena
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Passat b5,5 tdi 96 kw. Problém za studena
Ahoj lidi. Chtěl bych se zeptat. Už nějakou dobu mi passat když stojí delší dobu např. V práci cca 8 a více hodin tak při rozjezdu se tomu vůbec nechce. Nastartuje v pohodě hned ale když se rozjíždím tak mi občas přijde že nemá tah. Vypadá to jak kdyby měl chcípnout. Když zkusím nastartovat a přidat plyn na volnoběh tak jdou otáčky pomaleji nahoru než když je ohřáty. Dělá to jen chvíli první rozjezd. I když auto natočím a nechalm ho chvíli na volnoběh stát tak pak se v klidu rozjedu. Jinak auto pote jede úplně v pohodě. Jinak teď nová vačka ale žádná změna. Váha vzduchu vyplá softem
-
- Aktivista
Ahoj, mám naprosto stejný problém na stejném motoru,.prvních 15 vteřin úplně mrtvý, pokud se potřebuji rychle rozjet,.nebo stojím do kopce tak i přes veškerou snahu pohrát si s plynem skoro chcípne, v zimě o to horší. Mám dole hlavu a dost vymackany uložení vstřikovačů, nechám vyvložkovat, udělat komplet hlavu, tandem atd a dám vědět.
-
- Sběrač informací
Žádnáslovacek.milos píše:zkus zaprnout klíček a pět vteřin počkej zas vypni a 3 x to samé poté start a napiš jaká změna nastala ?