vnitrni osvetleni nezhasina alhambra
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- patrik.kloucek
- Aktivista
Odpovědi: 0
vnitrni osvetleni nezhasina alhambra
zdarec kluci,rad bych vas pozadal o radu. Nezhasina mi inter.osvetleni. Zamknu auto a svetla sviti prestoze jsou dvere zavrene. Zdechnou az za nejakou dobu kdy je odpoji asi rele CE. Na pristrojovce se mi rozsviti kontrolka otevrenych dveri jen pokud otevru ridicovy dvere. Po jejich zavreni zhasne. To se ale nedeje u zadnych dalsich ani 5 dveri. Muzu otvirat a zavirat jak chci ale na pristrojovce se signalizace nerozsviti. Mate nekdo nejaky napad co se kde zas pokazilo popr kde hledat problem? diky za rady
- patrik.kloucek
- Aktivista
Odpovědi: 0
nevim...jeste jsem se do toho nepustil. Jde mi spis o to kde a co hledat. Spinace me napadli taky. Je divny ze jeden u ridice reaguje a rozsviti kontrlku na palubce ale zbyvajici tri vubec kontrolku nerozsviti...ani kufr. Prece nezdecjli tri najednou?Marek77 píše:Co spínače na prazích?
Jo a jeste jedna vec...pred rokem mi prestalo svitit osvetleni nohou u ridice.Vsechny ostatni svetla sviti. Jestli to s tim nejak souvisi...hmmmnevim. Spis myslim ze ne.Odkud je to osvetleni natazeny netusite?
Kód: Vybrat vše
https://uloz.to/file/XpksHLSY7pCk/alh2003-zip