Zdravím, řešil jsem na Passatu b5,5 1,9Tdi r.v. 2005 nešlo se origo Vagem spojit z žádnou ř.j. Problém byl v budíkách, to jsem opravil.
Jediný problém je že se nejde spojit s ECU nevíte někdo kde je napojená na k-line,případně se na ni nejjednodušeji napojit?
Auto jezdí v pohodě, motorovka na stole funguje.
Neorigo radio tam je, myslíš že by to blokovalo jenom motorovku ? Zkusím odpojit a uvidím. Jinak na K se můžu připojit asi kdekoliv,to by neměl být problém. Potřebuji zákazníkovy udělat emise a vyhnali mě
MF volant tam je, v tom je nějaký rozdil?
Odpoledne přijede,zkusím to radio odpojit,když to nepomůže,někde se napojim na K ať udělá emise a až bude čas, tak to pořeším.
Immo nevím a majitel nic neříkal,
Já jen opravoval budíky,nešlo se spojit s žádnou jednotkou.
Jaký to má vliv vypnutí immo na diagnostiku? Motorová jednotka na stole funguje normálně.
ked sa vypne immo tak sa musi niekde prepojit K-linka ale to byva vetšinu u immoboxu potom nejde diagnostika RJ motoru. Spominal si že sa robilo neco s prístrojovku kde sučastu je immo tak to mna len napadlo
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
hele možná blbej nápad, ale nemá to falešnou zásuvku ? kámoš to takto má na OII, někdo si s tím vyhrál, všechno se tváří normálně ale s motorovkou se nespojíš, musíš to píchnout do "správné" zásuvky která je ukrytá...