motor ale netahne totální lenoch, vše seříeno,
koprese 6, 5.8, 5.6, 6.6
máte někdo tucha o kolik zbrousit hlavu aby komprese naskočila????
0.5 - 1 mm ????

Moderátoři: šulda, Moderátoři
nepolepší připravek co montuješ místo svíčky na měření komprese malý je průchozí a ten s hadicéí má zpětný ventil tak já blbec tlakoval hadici ne válec,johnyd1 píše:10 000 je dost to už nema co sadnut lizni 1mm snad sa polepší.
romane všechno co tě napadne dvakrát vyměněné dělal majitel i druhý rozděloač, laděný na ucho i přesně na rysku a kontrolka, chyba byla ve špatné díagnosticeROMEK píše:Miloš a co rozdelovač a podtlakový regulátor funguje predzápal dobre nastavený? to už je nostalgia ja sa učil na felicii
to právě nikdo neví kámoš ten motor koupil za dvojku ,jakože že byla GO a ted se to řeší, ventily jsou a byly ok vůle! výfukové netěsní ani jeden, deset atm do válce všechno jendo prozradíhansdob píše:10tkm po GO motoru a šli do kopru ventily?? To je někdo blbě nastavil ne a od prvního výjezdu toho motoru nedovirali a proto jsou upáleniný co??? Měli jsme to jako hasičskou strikacku,měl jsem z toho trakturek, mám to v octavii 1960 ale po deseti mrtví to ne to byla chyba mechanika.
jardo za komunistů se litinové hlavy přetahovaly po 500 km nebo po určitých motohodin, + štelovaly ventily, pak hlavu nahradila slitina hliníku a dočla změnajericho-3 píše:No jo, mohlo si to sednout a vůle zmizet, pokud to nikdo už nepřeměřoval . Bohužel dnes už vůle jsou pro mnohé pazvuky minulosti..To muselo střílet do výfuku..