Aktivacia TPMS VW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
martin.31
Nováček
Odpovědi: 0

Aktivacia TPMS VW

Příspěvek od martin.31 »

Zdravim vás. kupil som nove senzory tlaku pneumatik na letne pneu. po nahodení kolies na auto mi same nacita len tlak v dvoch kolesach.ked k tym kolesam prilozim zimnu sadu tak po chvili mi nacita tie snimace ktore boli predtym na aute bez problemov.ked dam prec zase nacita len tie dva snimace.
vie mi prosim niekto poradit ako ich aktivovat alebo nakonfigurovat vez vag? ked som daval cez can getway kodovat tak mi cely system vyplo. po opetovnom zapnuti zase ten isty scenar len dva snimace nacitalo. jedna sa o auto VW Touareg 2 176kw senzory su original s cislom 7PP907275F.
ďakujem
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

podle mě jsi koupil špatné čidla nebo jsou polámané při montáži, o aktivaci čidel jsem nikdy neslyšel,
to bys vlasně kola z jiného auta musel přizpůsobit, nebo aktivovat, což tak nefunguje,

pokud jsou správné tpms tak všeobecně maxikem nebo tlačítkem spustíš kalibraci při jízdě a je to OK
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Tak takhle to je u VW respektive u koncernu, ale u napr. Rencka je musis jeste nacuchat a ulozit do jednotky, pakarna, Hyundai jakbysmet.
martin.31
Nováček

Příspěvek od martin.31 »

Sú to snímače originál kupované podľa vin čísla. Tlačítko na reset nemám ani cez menu autá to nieje možné . Preto som chcel vedieť či je neaka možnosť resetu cez vag .
Bottled
Přispěvovatel

Příspěvek od Bottled »

To bude stejny jak u cayenne a tam se resetuje změnou rozměru pneu na budíkách.
Co jsem na to kupoval neorigo senzory VDO, tak se to hned chytlo bez potíží.
ex: Fabia AXR, fmic, VB
frantisek28
Přispěvovatel

Příspěvek od frantisek28 »

uiqjirka píše:Tak takhle to je u VW respektive u koncernu, ale u napr. Rencka je musis jeste nacuchat a ulozit do jednotky, pakarna, Hyundai jakbysmet.
Nie vzdy a vsade…
U GS 2015 nacitava automaticky, po prejdeni cca 1km. Ako nove, tak aj starsie senzory. Mimochodom, origo senzor v autorizaku stoji katastrofickych 20€ (500Kc).

A ohladom toho turka, na ytb su nejake videa, na reset tpms, skusit.
uiqjirka
Aktivista

Příspěvek od uiqjirka »

Proto to pisu, to vime, ze ne vsude a vzdy. :roll:
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

stav se někde kde mají nějaký programátor na TPMS ( Ateq,Sensit,Profiler ) a zkusit jestli ventilky vůbec vysílají
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

uiqjirka píše:Tak takhle to je u VW respektive u koncernu, ale u napr. Rencka je musis jeste nacuchat a ulozit do jednotky, pakarna, Hyundai jakbysmet.
mám jen jednoho rencka ted ti přesně neřeknu značku, před šajtrpíkou je tlačítko rozjedeš se podržíš a je to OK
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“