Aktivacia TPMS VW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Aktivacia TPMS VW
Zdravim vás. kupil som nove senzory tlaku pneumatik na letne pneu. po nahodení kolies na auto mi same nacita len tlak v dvoch kolesach.ked k tym kolesam prilozim zimnu sadu tak po chvili mi nacita tie snimace ktore boli predtym na aute bez problemov.ked dam prec zase nacita len tie dva snimace.
vie mi prosim niekto poradit ako ich aktivovat alebo nakonfigurovat vez vag? ked som daval cez can getway kodovat tak mi cely system vyplo. po opetovnom zapnuti zase ten isty scenar len dva snimace nacitalo. jedna sa o auto VW Touareg 2 176kw senzory su original s cislom 7PP907275F.
ďakujem
vie mi prosim niekto poradit ako ich aktivovat alebo nakonfigurovat vez vag? ked som daval cez can getway kodovat tak mi cely system vyplo. po opetovnom zapnuti zase ten isty scenar len dva snimace nacitalo. jedna sa o auto VW Touareg 2 176kw senzory su original s cislom 7PP907275F.
ďakujem
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
frantisek28
- Přispěvovatel
Nie vzdy a vsade…uiqjirka píše:Tak takhle to je u VW respektive u koncernu, ale u napr. Rencka je musis jeste nacuchat a ulozit do jednotky, pakarna, Hyundai jakbysmet.
U GS 2015 nacitava automaticky, po prejdeni cca 1km. Ako nove, tak aj starsie senzory. Mimochodom, origo senzor v autorizaku stoji katastrofickych 20€ (500Kc).
A ohladom toho turka, na ytb su nejake videa, na reset tpms, skusit.
-
slovacek.milos
- Aktivista