Zdravím, našel jsem neobvyklou úpravu kulových čepů..
neříkám že to chci kupovat, jde mi o to zda taková úprava má smysl, nebo se časem ten čep vymlátí i přes dostatek maziva ?
https://auto.bazos.cz/inzerat/121180737 ... -ramen.php
Přední víceprvková náprava - maznice, zkušenost ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
K tomuto napíšu toliko ano smysl to má a životnost by to určitě prodloužilo AAAAALLLLLEEEEE a to myslím ze je důležité praskne prachovka nebo se uvolní ( dle mne nejčastěji) kroužek který drží prachovku na kuželu a nalita tam voda bordel atd no a nastává smrt.
A k mazání hmm a kam se ztratí ten tuk každých 50 doplněný?? Nacpe prachovku a ta praskne. Za mne nemá smysl tohle řešit.
A k mazání hmm a kam se ztratí ten tuk každých 50 doplněný?? Nacpe prachovku a ta praskne. Za mne nemá smysl tohle řešit.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Jak píše hansdob. Je to k ničemu. Ty čepy jdou do kytek buď když praskne prachovka a nasere se tam bordel a voda,tím ten kulový kloub vyrezne,nebo ten plast uvnitř je měkký a vytluče se i namazaný.
Ale třeba na zadní nápravě na peugeotech to bylo řešení. A když se tam ta maznička udělala zavčasu,tak náprava přežila auto.
Ale třeba na zadní nápravě na peugeotech to bylo řešení. A když se tam ta maznička udělala zavčasu,tak náprava přežila auto.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km