Přehřívání zadních brzd
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přehřívání zadních brzd
Kluci čím může byt že se u jetty 2006 eustále hrejou zadní brzdy u tohohle povozu vic než přední? Mě už nenapadá vůbec nic, dal jsem zadky komplet nový včetně hadic a pořád se to hřeje jak kráva.
Naposledy upravil(a) sniper-- dne 28 srp 2020, 13:47, celkem upraveno 1 x.
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
Přijel ze se mu hodně hrejou zadky, vyměnil jsem kotouče, desky, vše vyčištěny, třmeny šly zatocit pěkně, páčky na rucku tam kde mají být. Po týdnu se mi vrátil ze se to hřeje pořád, tak jsem dal nový třmeny a hadice, protože s kolama šlo točit na zvedaku opravdu hůř. Teď mi volá že je to pořád stejný. 

Sorry upravenohansdob píše:U jakého povozu??
autoservis pneuservis.
Tel.774 225538
Tel.774 225538
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
[quote="sniper--"] třmeny šly zatocit pěkně
třeba OII RS třmeny šly jak pohádka zatočit, ale zadní kotouče prostě vřely po dojezdu,
vše ok hadička kapkala, průchozí prostě nic
, tak repasované třmeny z kely majitel
vydýchal cenu a že jo a
klid, oba třmeny jsem zatáčel naprosto lehce v pohodě a brzdily proč? klidně se ptejte david můčka kamionák facebook, prostě zas překvapení
jako vždy 
třeba OII RS třmeny šly jak pohádka zatočit, ale zadní kotouče prostě vřely po dojezdu,
vše ok hadička kapkala, průchozí prostě nic

-
- Aktivista
Pokud jsi nevyčistil a neměl venku válečky, budeš furt tápat. Kolikrát se zdá, že je vše o.k. a přitom se váleček zadírá. To je to první, co se má zkoumat. Samozřejmě 14 let staré auto může mít ty hadice už trochu jednosměrné, takže brzda neodbrzďuje. a když se přidá tady trochu, ještě tady špatný průchod je tohle výsledek. Je vždy dobré rychle když to přibrzďuje sundat kolo, nebo pokud to jde rovnou povolit odvzdušňovák i s kolem a je hned vidět, zda to dělá kapalina nebo váleček...Pokud to povolí, je to hadice nebo pístek..sniper-- píše:Přijel ze se mu hodně hrejou zadky, vyměnil jsem kotouče, desky, vše vyčištěny, třmeny šly zatocit pěkně, páčky na rucku tam kde mají být. Po týdnu se mi vrátil ze se to hřeje pořád, tak jsem dal nový třmeny a hadice, protože s kolama šlo točit na zvedaku opravdu hůř. Teď mi volá že je to pořád stejný.
nepropadat panice...
-
- Aktivista
[quote="jericho-3"] a je hned vidět,
to taky už neplatí příjde den D a zas výjeb, umí se pojebat i ta šroubovice když máš vzadu kotouče, nevím jak ale už se mi to stalo, třeba elektrická brzda při otvírání odešla řídící jednotka
, nebo výměna zadních brzd a nešlo nastartovat
u kokty 4x4 dali ještě ty samé pojistky vpravo
a když se ti vypálí 30A od brzdy tak nenastartuješ, nebo nedávno odvzdušnění abs vag uděláš jedno kolo dáš dál a skočí N/0
a múžeš se stím jebat kurva celý den to už je někdy fakt smrtící
https://www.youtube.com/watch?v=2YydRCTW-ro
lana v piči jedem dom
--------------------------------------------------------------------------
Upraveno: Důvod = vložen přímý link na místo mega google linku
to taky už neplatí příjde den D a zas výjeb, umí se pojebat i ta šroubovice když máš vzadu kotouče, nevím jak ale už se mi to stalo, třeba elektrická brzda při otvírání odešla řídící jednotka

https://www.youtube.com/watch?v=2YydRCTW-ro
lana v piči jedem dom

--------------------------------------------------------------------------
Upraveno: Důvod = vložen přímý link na místo mega google linku

Minulý týden výměna kotoučů a destiček na Audi A3 - 8P z roku 2008, pístky šly zatočit ok, ale pravá strana se hřeje, ručka seštelovaná tak, že jsou páky na dorazu, tedy nijak nebere.
Tak jsem zkušebně založil do pravé strany starší destičky sjeté na cca 1/2 a bez problémů, naopak po zkušební jízdě studenější než levá strana.
Zkoušené jako OE destičky tak destičky TRW.
Tak jsem zkušebně založil do pravé strany starší destičky sjeté na cca 1/2 a bez problémů, naopak po zkušební jízdě studenější než levá strana.
- martinsidlo
- Aktivista
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 1
Tomas.cz píše:Minulý týden výměna kotoučů a destiček na Audi A3 - 8P z roku 2008, pístky šly zatočit ok, ale pravá strana se hřeje, ručka seštelovaná tak, že jsou páky na dorazu, tedy nijak nebere.
Podobná zkušenost, vyčištěný třmeny, nový gumicky, prachovka, destičky, hrálo se kolo... rozhozené znovu, žádná vada. Shodil jsem na nových deskách takové ty nalepené podložky....a ejhle, byl klid. Proč nevím, ale přestalo to.
***VAG,PSA,Renault***