Tdi AVF 96 kw rozjezdy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Patkorekordz
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Tdi AVF 96 kw rozjezdy

Příspěvek od Patkorekordz »

Ahoj, passat b5,5 tdi 96kw AVF. Nenapadá Vás čím by mohlo být to že auto když se rozjíždím je hrozně líný do 1800. Otáček. Poté vystřelý a pak všechno v pohodě. Jen ty rozjezdy. Do kopce to div nechcípne :-/ váha vzduchu vyplá softem, egr off, vačka před 20 tis km. Turbo před 10 tis starší origo vyčištěné seřízené. Díky za každý postřeh :-)
Pepíček
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepíček »

Baňka zatáhne po startu táhlo až na doraz? Po 10000 už může bejt opět zaseklý, nebo proklepaný podtlaky, špatný N75 nebo elektrika k němu, špatný tandem nebo uvolněný hrdlo na něm.
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
Patkorekordz
Sběrač informací

Děkuju za postřeh. Zapomel jsem napdat. Dela to jen za studena. Za tepla se s tim rozjedu v pohode. Za studena to nechce do tech cca 1800-2000 otacek a pak vystreli jak blazen.

Tandem je novej Luk s tim sroubem uz. Zbytek skouknu
Pepíček
Přispěvovatel

Příspěvek od Pepíček »

Tak to se bude asi zasekávat ta regulace. Kdyby byly špatný podtlaky, bude to dělat nejspíš furt.
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

tak tohle téma mě zajímá (noteeth) dělá mi to taky už asi 50 tisíc a pořád nevim co s tim (LOL) vačka byla nová hydra atd.... a dělá to co to auto mám po vačce se to trochu zlepšilo ale pořád to nejni ono
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Patkorekordz
Sběrač informací

Pujcil jsem si n75 ventil, objednal nové podtlakové hadičky a budem zkoušet. Ještě mě napadlo čidlo tlaku zda by šlo nějak vyčistit ?? Diký
Patkorekordz
Sběrač informací

Tak komplet podtlaky a N75 beze změny. Chci se zeptat ještě na čidlo tlaku ??? Dá se nějak čistit? Nebo mohlo by mít vůbec vliv ?? Díky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“