repas turba doporučení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
repas turba doporučení
chlapy kam posílate turba na repas někde kolem Prahy někdo prověřený.Potřebuji na mazdu 6 2.2d zrepasovat twin turbo diky za info
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: repas turba doporučení
já su kel nebo prušánky
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
Nové bych nevnucoval.Pokud má auto pouze z bodu A do bodu B tak mu to stači pokud se nerozletí naběhy a vysledné hodnoty jsou vetšinou nepodstatné.Obyč človek co koně neřeší nové neocení(moje zkušenost).
Wv golf IV egeneration ASZ+soft TDIfun 122kw@392nm-Prodáno
O2 rs bwa+soft motorpower 190kw@360nm
O2 rs bwa+soft motorpower 190kw@360nm
Já mám tlumiče těhlice na autě,nápravu mimo,chladičovku taky mimo,řízení a stabil na autě,trvalo to asi dýl jak dvě hoďky, nevadí. Položené to mám na paletě pěkně povypodkládané,ono místa kolem toho pravého nosníku moc není.
Nemá někdo zdání jak na tomto kolovratu mají být nastaveny rozvody? Nepodařilo se mi dneska povolit šroub na klice,zítra si budu muset půjčit velkou bouchačku,teprv pak budu moct sundat boční víko. Jinak už to mám z 99 procent pošrubované.
Nemá někdo zdání jak na tomto kolovratu mají být nastaveny rozvody? Nepodařilo se mi dneska povolit šroub na klice,zítra si budu muset půjčit velkou bouchačku,teprv pak budu moct sundat boční víko. Jinak už to mám z 99 procent pošrubované.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km