Předběžně poptávám nějakou upravenou O1 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Předběžně poptávám nějakou upravenou O1 TDI
Ahoj, nechtěl by se někdo z Vás zbavit nějaké pěkne O1 TDI nejlépe combi v nějaké úpravě výkonu motoru a dalších věcí? Nemyslím tím jen chip ale další úpravy např (turbo, vstřiky, spojka, vedení vzduchu, čerpadlo, výfuk, brzdy, podvozek apod...) Něco takového bych koupil s výkonem kolem plus mínus 130kw . Dík 😊
Naposledy upravil(a) libor.98 dne 12 pro 2020, 17:31, celkem upraveno 1 x.
- martinsidlo
- Aktivista
- martinsidlo
- Aktivista
- martinsidlo
- Aktivista
Ano může si koupit octavii za 20000,- a zbytek do auta investovat, ale narozdíl od té tvé bude mít vše nové. Takže jediný důvod proč by si měl kupovat upravenou ojetinu o které nic neví, když si za ty prachy může postavit auto dle svým představ, vědět co v něm je a vědět že si to bude vše zajíždět sám.
Za mě jasná volba, ale už jsem si všimnul že Vy v Praze máte zkreslený představy o cenách použitých věcí.
Za mě jasná volba, ale už jsem si všimnul že Vy v Praze máte zkreslený představy o cenách použitých věcí.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
To je přesně to co si se svojí Octavii za 250tis neudělal..Investice - Jako investice se v ekonomii označuje ta část příjmu (důchodu), která je vložena do kapitálu. Tedy do dlouhodobých statků, které nepřinášejí okamžitý prospěch, ale umožní zvýšení produkce statků v budoucnosti. Ekonomický subjekt (stát, podnik, jednotlivec) tak odloží část své současné spotřeby (úspor) za účelem získání budoucího užitku. Budoucí užitek či výnos může být peněžního nebo nepeněžního charakteru

-
- Aktivista
já bych raději hledal PD 96kw oktulibor.98 píše:Asi to bude nejlepší koupit pěknou sérii a dát si tam turbo VB, PP764, hds spojku a chip to mě by stačilo. Ale tak ptám se tady jestli někdo něco nebude mít k prodeji za přijatelnou cenu

Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Passat AVF 96kw
- martinsidlo
- Aktivista
Já tu svojí ASZ neprodávám,jen nabízím. Jinak před.náprava z S3,zadní VR5 (silnější stabík ), tlumiče a pružiny sport,ARL turbo a stěna IC,velké brzdy i vzadu, sedadla z CUPRY,.....
Karoserie bez rezu a nebouraná ve stylu RS a to se velmi cení. Jinak,kdo prodává dnes OI,asi se k ní moc nechoval. Kdo se choval a chová,neprodá.
Karoserie bez rezu a nebouraná ve stylu RS a to se velmi cení. Jinak,kdo prodává dnes OI,asi se k ní moc nechoval. Kdo se choval a chová,neprodá.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené