cbbb Passat topí-netopí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
cbbb Passat topí-netopí
ahoj mám problém , jedná se o Passat, rok 09, dvou zónová klima,přítelkyně si stěžovala, že ji netopí její strana,tak sem opět vyměnil radiator a už topí, ale? po nasazení, mi to vezme z nádobky kapalinu pod min a někdy vrátí nad max risku , někdy mi to přestane topit a pak zase jo.. má někdo zkušenost, děkuji..
Passat B6 variant CBBB..mini soft,dsg,dpf,navi,atd.. 😊
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
najeto mám cca 400 km, venkovní teplota byla +9 ale i - 3, na jeden zátah sem najel min 60km,auto-point píše:Od výměny kolik najeto? Odvzdusneny to už je?
kdysi mi to dělalo, ale po cca 50km vše ok, má to ještě pomocné cerpadelko.. když mám plnou nádobku a upustím tlak, tak se zvedne hladina a přeteče přepadem, pak zas musím dolet cca 2dcl
-
- Přispěvovatel
termostat jsem měnil před cca dvěma lety a najel 40tkm,da se vyřadit chladič spalin na odzkoušení, že bych propojil hadice a zda je to stejné.. jinak najeto to má 405tkmleguan píše:jestli termostat funguje tak těsněni pod hlavou nebo prasklej chladič spalin
-
- Přispěvovatel
leguan píše:jj propoj hadice na chladiči spalin a uvidíš chyta ti to vzduch proto to netopí
zítra bych to mohl propojit a vyzkoušet, zda se dostanu do garáže.. ještě takový dotaz, kolik km mohu ujet s odpojením, mám cca 10tkm po výměně Dpf a nerad bych mu nákladal..
-
- Přispěvovatel
tak sem zkoušel a vrchem mi voda do expanzky nešla..
ovšem už mám propojeny chladič vyf.plynu.. tak se uvidí..
teďl sem najel cca 50km a vrchem mi voda do expanzky nejde, ovšem v expanzní nadobce to jako by trocha vře.. ale topí to.. co teď, mám se odstřelit.. 😬
ovšem už mám propojeny chladič vyf.plynu.. tak se uvidí..
teďl sem najel cca 50km a vrchem mi voda do expanzky nejde, ovšem v expanzní nadobce to jako by trocha vře.. ale topí to.. co teď, mám se odstřelit.. 😬