Opravář myčky Gorenje/mora
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Opravář myčky Gorenje/mora
Ahoj neservisuje tu někdo myčky Gorenje/mora?? Umřela ani nepípne nerozsviti. Nedomyla zůstala voda v ni tu jsem odčerpal cerpadelkem na odtrik světel z dílny na YT jsem zhruba vysondoval jak se vyndavá ale bylo by to nutné?? Nemá nějakou pojistku v dosahu??
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Takto umrela umývačka aj nám po 4 rokoch nič to nevydrží kúpil som potom tu najkvalitnejší *najlacnejšiu "a umýva tak isto aj lepšie, predtým tam bol opravár 2x a stále sa to sralo škoda peňazí a inak je dobre ak máš poistenú domácnosť, teraz mi umrel mixér po 4 rokoch a poisťovňa ho pre platila.
BMW 330 ix
Kluci, podobný dotazy k autům jsou vždy na křištálovou kouli, a u domácí techniky myslíte to neplatí? Variant je dneska spoustu i jen v rámci jedné značky, nikdo nezná všechno, pokud nepísnete přesný typ výrobku, nemáte šanci nic zjistit. Ale pomoc bych pak stejně hledal na jiných forech 
@hansdob - koukám že Gorenje máte doma stále v oblibě

@hansdob - koukám že Gorenje máte doma stále v oblibě

Mám taky Bosch, je tam pružina na špagátu,hroznej vynález ten špagát se z pružiny urval objednej si tohle,vyměníš sámROMEK píše:kluci pridám sa. Nám na myčke BOSCH prestali držat dvierka musia byt uplne otvorene alebo zavrete. Neviete je tam nejaký tlmič alebo pero? Má 7-8roku už sa do nej neoplatí pchať nejake velke peniaze.
https://www.kupaoprav.cz/lanka-zavesu-d ... gJJdvD_BwE
Loni přesně na štědrý den nám klekla myčka Bosch, vestavěná,tehdy celkem drahá,už jednou tam byla oprava snad za 4200 měnil čerpadlo s topením,pak klekla celá centrální elektronika a prý oprava tak 5000, opravář mě do toho tlačil že se vyplatí to udělat,vykašlal jsem se na to,koupil tu samou myčku jen o jednu řadu nižší za 8000,-