šaran PD r.v.asi 2002

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

šaran PD r.v.asi 2002

Příspěvek od slovacek.milos »

přijel kamoš voda v háji, našel jsem hadici pod tandemem nějaká provozní kapalina tekla a hadice změkla natekla praskla, už ok

ale nejdou otevřít řidičove dveře, jsou zasefované, ani dálkou ani klíčkem, obvladačem u řidiče dou spustit všechny okna mimo řidičove ale nahoru jen klíčkem u řidiče, na řidičových dveřích de jen funkce zpětného zrcátka,

kamoš prostě přijel se závadou úbytku chladící kapaliny zamkl předal klíče a já se do auta už nedostal, klíčkem jsem jaksi otevřel páté dveře a postupně jsem se dopracoval k volantu, bylo to ještě před ledovkou na dílně mám přes dvacet stupnů,

máte někdo nápad, roman v sk nefachčí, v radějově elektrikář se mi utopil, další se mu po práci už nehce tak dík za každou radu ;)
Rayx
Aktivista

Re: šaran PD r.v.asi 2002

Příspěvek od Rayx »

slovacek.milos píše:našel jsem hadici pod tandemem nějaká provozní kapalina tekla a hadice změkla natekla praskla, už ok
Co tam tak z toho tandemu asi mohlo na tu hadici týct ... To budeš tu náhradu asi brzo měnit znovu (rofl)

A to odemknutí, to už nemá zámek u spolujezdce? Na zámek víka kufru centrál taky nereaguje a otevře jen to víko?
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Nevím jak u Sharana ale u nějakýho auta myslím Golf Nebo Bora to byla jsem si povolil blatník vyhnul jsem ho abych se dostal na harmoniku s drátky do dveří,přilolžil k sobě ulomený drátek a dveře odemknul tady nevím jestli by to tak šlo taky..
Rayx
Aktivista

Příspěvek od Rayx »

No stejně je to divný, pokud má u řidiče vložku zámku, a samotný zámek je origo tedy neupravený ;), tak klíčem odjistí/odemkne i zasejfovaný zámek bez funkčního motorku apod. :)
Ale Miloš asi někde mrzne, když tu nereaguje (rofl)
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

No, to že to má vložky zámků jo,ale na těch starých kárách to vesměs nefunguje, už jsem se toho něco navyměňoval, na starší auta už to ani nechtějí objednat podle VIN nehledě na to že někdy je vložka v klice/dveřích tak zakvetlá že to nejde ven ani prd, tak dávám tohle sice jsou pak dva klíče ale lepší jak se do auta nedostat...

https://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/ ... gJ00vD_BwE
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Klasika zlamany svazky
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Rasto
Přispěvovatel

Příspěvek od Rasto »

alebo napajanie od poistkovej skrinky pri baterke
VW Multivan T5
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“