Nerozsvíti se DRL - O2 facelift
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nerozsvíti se DRL - O2 facelift
Ma palubním PC je zaškrtlé, že je aktivní, přesto nemaká. Žárovky centrální elektrika nevykazuje...vlastně žádnou chybu krom páčky pod volantem na podřazování...je to dsg
Má to nějakou sólo pojistku, nebo proč by se ti DRL nerozsvítily?
Má to nějakou sólo pojistku, nebo proč by se ti DRL nerozsvítily?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Ono to má denní a zároveň i automatické....automatické fungují, mlhovky taky...ale tyhle malé vedle mlhovek vůbec
Jo a ještě jedna věc....dřív mu fungovali a on nemá diagnostiku....takže on to neodkodoval
Jo a ještě jedna věc....dřív mu fungovali a on nemá diagnostiku....takže on to neodkodoval
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
na auto po otočení klíčku svítí normální potkávací světla vpředu i vzadu (koncová)....tunel jsem nezkoušel...auto ke mě přijelo a řešili jsme venku snímač rozdílu tlaku a termostat....tohle bylo jen tak mimochodem...já si totiž myslel, že si to nechtíc vypnul tou páčkou, tak jsem šel do palubáku a tam odškrtnuto denní svícení a v 09 nehlásí prasklé žárovky a byl jsem v řiti....ještě teda můžu zkusit to co píše Huml, ale klasicky přes kalkulačku ve vcds tam nabídka vůbec nebyla
Na auto při světle, pokud to má dešťák a světelnej, což by mělo, protože je tam AUTO přepínač, tak přece nemůžou svítít potkávací světla. Svítí jenom denní a při setměni se automaticky rozsvítí potkávací. Všechny. Takže je to blbě..
Takže to vypadá že přepínáč neví že je v AUTO nebo je to rozkodovaný.
Takže to vypadá že přepínáč neví že je v AUTO nebo je to rozkodovaný.