Chlapi nevyzná se prosím někdo v dobíjení u T4 rok 2000 nebo nemá schéma? Kontrolka dobíjení stále svítí a na altík nejde budící proud. Pokud buzení odpojím z altíku kontrolka zhasne. Alternátor začne dobíjet až když ho nabudím z baterie. Kabel je až do pojistkovky v pořádku, vede na pozici F3. Když jsem propípal zapojení pojistkovky tak je tato pozice propojená s A2/1, která je nezapojená a U2/12 ze které jde slabý kabel asi pro budíky. Nemá prosím někdo schéma nebo neví čím by to mohlo být? Je to 2.5 TD 65 KW.
Děkuji. Proměřil jsem kabely a na volnoběh u budíku i všude jinde je 0,6 voltu. U necelého tisíce otáček naskočí buzení, altík se hned chytne a jede skoro 14,5 V. Tipuju to na nějakou zradu v budikách.
Není to závada ale vlastnost. Dělal mi to G2 GTD a i T4 2.4D a spoustě ostatním majitelům těhle starších aut. Vůbec to neřeš. Po startu trochu přidej plyn ať se chytne nabíjení.
Pepíček píše:Není to závada ale vlastnost. Dělal mi to G2 GTD a i T4 2.4D a spoustě ostatním majitelům těhle starších aut. Vůbec to neřeš. Po startu trochu přidej plyn ať se chytne nabíjení.
Ano, máčkne se na plyn a už j slyšet jiný zvuk jak alternátor dobíjí. Mám místo zapalovače strčený digi měřák napětí a přesně vím, kolik má baterka a kolik to dobíjí/13,8 V /..Problém může nastat v případě, když do auta sedne loudal a pojede kousek od volnoběhu a rozsvítí si. Mě to vyhovuje..
Mě to taky poprvý vyděsilo, protože jsem se coural do práce a svítil a dožhavoval několik km a pak jsem sotva nastartoval(byla slabší baterie). Pak už jsem si na to dal pozor a všechno bylo v cajku.