Fabia 1 riadenie

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jofa
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Fabia 1 riadenie

Příspěvek od jofa »

Zdravim,chcem sa spytat,na fabii 1 r.v.2000 zacalo tiect riadenie z pravej strany z manzety ako je spojovacia tyc s capom riadenia. Otazka je,ci sa to da opravit alebo len druhe cele riadenie.
Dakujem
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

Najlepsie vymenit za repas alebo ked to je nejaký šrot na dojetie tak naliat nejaký utesnovač
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

No je to este celkom k svetu auto a zene to na jazdenie do mesta staci. Ok tak zozeniem repas,vdaka za info.
Marek77
Aktivista

Příspěvek od Marek77 »

Existují firmy, které dělají repase výměnným způsobem. Je to pak levnější.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012)
Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
misocko
Přispěvovatel

Příspěvek od misocko »

ja som do svojej byvalej F1 2001 nalial utesnovac , drzalo to potom niekolko rokov, potom som auto predal.
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

No mozno skusim este ten utesnovac,nasiel som repasovane riadenie za 100e s rocnou zarukou,co si myslim ze nie je zla cena.este otazka,pri vymene je potreba povolit aj napravnicu ci da sa to bokom vytiahnut?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="jofa"]No mozno skusim este ten utesnovac

https://www.googleadservices.com/pagead ... RBI&adurl=

moje bývalá fábka stím jezdí deset let náhradní řízení mám furt v regálu,

hlavně to nikomu nevykládej, měl jsem tu borce z pezinku trošku kapkalo řízení tak že mu to tam naleju, přišel druhý den ptal sa odborníkov a vraj to je takové lepidlo čo zalepí celý systém zatuhně riadenie a zlikviduje ta to skvor ako kovit 19 (LOL) ;)
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

No dal som tam od liqui moly,vraj je lepsi,ak nepomoze,tak ho vymenim.ano su borci co po pocuvnuti ,,odbornikov"nechcu ziadne utesnovace ani vidiet,raz mi jeden chalan hovoril ze mu passat b5 1.9tdi papa olej ale ze nebude tam davat ziadny utesnovac lebo to vraj zalepi cely motor...ked som mu vymenoval co vsetko teda treba spravit,najlepsie pri jednej spine a poriadne aby teda nezalepil motor tak hned na druhy den bezal do kelly kupit utesnovac do motora ;) rok mal pokoj,potom to predal
slovacek.milos
Aktivista

jofa píše: bezal do kelly kupit utesnovac do motora ;) rok mal pokoj,potom to predal
ten utěsnovač motora z kel jsem použil mnohokrát ale neml jsem příležitost zjistit jak funguje,

ted nevím přesně kdy asi koncem minulého roku jsem ho dal do mého voyager, po dojezdu tak 8 kapek na různých místech, předchozí majitel to řešil tak že k místu kde to teklo dacpal trenky kalhotky ponošky,

dal jsem https://www.autokelly.cz/Product/AC-G03 ... 8;40107540

asi po měsící jsem zjistitil že pod motorem je suchoj ;)
slovacek.milos
Aktivista

jinak kdyby někdo chtěl řízení co má 30000 km mám doma, pro sk přivezu na hranice mám to 7 km
jofa
Přispěvovatel

Příspěvek od jofa »

slovacek.milos píše:jinak kdyby někdo chtěl řízení co má 30000 km mám doma, pro sk přivezu na hranice mám to 7 km
A je to riadenie v poriadku?tento vikend chc.pozret ci utesnovac zabral,ak nie tak ho budem menit a ak by pasovalo co mas tak by som ho zobral,tam boli 2 myslim a nebiem ktore presne mam,mus to dat nad kanal
slovacek.milos
Aktivista

jofa píše:
slovacek.milos píše:jinak kdyby někdo chtěl řízení co má 30000 km mám doma, pro sk přivezu na hranice mám to 7 km
A je to riadenie v poriadku?tento vikend chc.pozret ci utesnovac zabral,ak nie tak ho budem menit a ak by pasovalo co mas tak by som ho zobral,tam boli 2 myslim a nebiem ktore presne mam,mus to dat nad kanal
je tomu véc jak deset let kapkalo, dal jsem obyč hydrauliku OTH a přípravek, pak jsem našel řízení z havárky OK na tacháku okolo 30.000 km a doted to řízení mám doma, to původní auto ke mne jezdí na servis tak kdyby kleklo řízení mám ho, nemám čas obchodovat s náhradními díly taki ho prostě furt mám
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“