Fabia 1 riadenie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia 1 riadenie
Zdravim,chcem sa spytat,na fabii 1 r.v.2000 zacalo tiect riadenie z pravej strany z manzety ako je spojovacia tyc s capom riadenia. Otazka je,ci sa to da opravit alebo len druhe cele riadenie.
Dakujem
Dakujem
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
[quote="jofa"]No mozno skusim este ten utesnovac
https://www.googleadservices.com/pagead ... RBI&adurl=
moje bývalá fábka stím jezdí deset let náhradní řízení mám furt v regálu,
hlavně to nikomu nevykládej, měl jsem tu borce z pezinku trošku kapkalo řízení tak že mu to tam naleju, přišel druhý den ptal sa odborníkov a vraj to je takové lepidlo čo zalepí celý systém zatuhně riadenie a zlikviduje ta to skvor ako kovit 19

https://www.googleadservices.com/pagead ... RBI&adurl=
moje bývalá fábka stím jezdí deset let náhradní řízení mám furt v regálu,
hlavně to nikomu nevykládej, měl jsem tu borce z pezinku trošku kapkalo řízení tak že mu to tam naleju, přišel druhý den ptal sa odborníkov a vraj to je takové lepidlo čo zalepí celý systém zatuhně riadenie a zlikviduje ta to skvor ako kovit 19

No dal som tam od liqui moly,vraj je lepsi,ak nepomoze,tak ho vymenim.ano su borci co po pocuvnuti ,,odbornikov"nechcu ziadne utesnovace ani vidiet,raz mi jeden chalan hovoril ze mu passat b5 1.9tdi papa olej ale ze nebude tam davat ziadny utesnovac lebo to vraj zalepi cely motor...ked som mu vymenoval co vsetko teda treba spravit,najlepsie pri jednej spine a poriadne aby teda nezalepil motor tak hned na druhy den bezal do kelly kupit utesnovac do motora
rok mal pokoj,potom to predal

-
- Aktivista
ten utěsnovač motora z kel jsem použil mnohokrát ale neml jsem příležitost zjistit jak funguje,jofa píše: bezal do kelly kupit utesnovac do motorarok mal pokoj,potom to predal
ted nevím přesně kdy asi koncem minulého roku jsem ho dal do mého voyager, po dojezdu tak 8 kapek na různých místech, předchozí majitel to řešil tak že k místu kde to teklo dacpal trenky kalhotky ponošky,
dal jsem https://www.autokelly.cz/Product/AC-G03 ... 8;40107540
asi po měsící jsem zjistitil že pod motorem je suchoj

-
- Aktivista
A je to riadenie v poriadku?tento vikend chc.pozret ci utesnovac zabral,ak nie tak ho budem menit a ak by pasovalo co mas tak by som ho zobral,tam boli 2 myslim a nebiem ktore presne mam,mus to dat nad kanalslovacek.milos píše:jinak kdyby někdo chtěl řízení co má 30000 km mám doma, pro sk přivezu na hranice mám to 7 km
-
- Aktivista
je tomu véc jak deset let kapkalo, dal jsem obyč hydrauliku OTH a přípravek, pak jsem našel řízení z havárky OK na tacháku okolo 30.000 km a doted to řízení mám doma, to původní auto ke mne jezdí na servis tak kdyby kleklo řízení mám ho, nemám čas obchodovat s náhradními díly taki ho prostě furt mámjofa píše:A je to riadenie v poriadku?tento vikend chc.pozret ci utesnovac zabral,ak nie tak ho budem menit a ak by pasovalo co mas tak by som ho zobral,tam boli 2 myslim a nebiem ktore presne mam,mus to dat nad kanalslovacek.milos píše:jinak kdyby někdo chtěl řízení co má 30000 km mám doma, pro sk přivezu na hranice mám to 7 km