Po chvilkách pokračuju s pokusama o tahání vstřiků, ale zatím nic moc. Ten mezikus na tahání má závit M17x1, už ho mám vytočený ze šroubu pevnosti 10.9 i s asi kilovým rázovým kladivem a pevnostní závitovkou M14, ale stejně to zatím nechce ven
Pomůže ohřát vstřiky horkovzduškou, nebo plamenem? Nebo kolem nich nalít něco, co vyžere, nebo rozmočí karbon? Asi zkusím ten rozežírač karbonu, jak psal Hansbob. Jaké máte s čím zkušenosti? Chemie, nebo teplo? Motor radši nestartuju, prý v něm nahoře strašně mlátilo a už jsou odpojené vstřiky a elektrika.
Povedlo se mi sehnat jiný, skoro komplet motor bez vstřiků a turba, za cenu šrotu 1.500 Kč. Je potkaný, má prasklých 10 vahadel. Co se stane ventilům při potkání? Ohnou se, nebo na/prasknou? Musí se měnit, nebo stačí jen dát místo špatných nová vahadla, komplet nová gufírka ventilů a jede se dál? Znám dobře motory 2.0 HDi 8ventily, ale z tohoto novějšího 1.6 HDi 16V jsem docela nas*anej.
Umí někdo softwarově co nejvíce zavřít EGR, ideálně úplně na 100 %, aniž by se to nějak projevilo na chodu motoru a jeho kouřivosti? Motor nemá FAP (už z výroby). Pokud ano, napište mi SZ. Nehoří, bude to aktuální, až vyrvu vstřiky a rozjezdím to, vidím to nejdříve po Vánocích. Ideálně střední/jižní Čechy/Vysočina. Sání tady bylo víc zahnojené, než výfuk u Trabanta, nikdy jsem neviděl takhle zas*ané sání.
Dotaz na znalce. Kudy se, kolem podfukujících vstřiků, dostane karbon do oleje? Mezi hlavou a ocelovou trubičkou, ve které je vstřik? Ale jak, když je to tam zalisované s nějakým přesahem? A dá se tomu nějak na 100 % zabránit?