Q7- Kamoš má audinu Q7 r.v 2007 4,2l a vyhadzuje na display TPMS.Chybaju ventilky v pneumatikách. Skušal sem odkodovat jednotku v getaway ale prestali na aute fungovat ostatne veci adaptivne trixenony atd. Ma to vlastnu jednotku TPMS - manualne odpojenie = rozsvieti sa ešte viacej kontrolek na palubovke. Išlo by to nejako vypnut alebo treba nejaký emulátor nech to neotravuje na prístrojovke? teraz sa pridalo ešte brzove obloženie.
Skušal som kodovanie prístrojovky rozne varianty ale nepodarilo sa. Jedine co zabralo bolo v jednotke TPMS dat ju do emergency mode problem to vyriešilo na 2 dni potom sa znovu aktivovala.
tady je kodovacia tabulka sučasne kodovanie je 3825108
Q7- kodovanie TPMS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Q7- kodovanie TPMS
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Re: Q7- kodovanie TPMS
Ahoj,
zeptam se hloupe, kdyz to ma svoji jednotku TPMS, neni pak i v gateway jako instalovany modul?
Pokud by jsi ji odkodoval, ale gateway ji mela v install listu, tak to bude hazet chybu.
Ja treba dokud jsem fyzicky nedpojil ACC jednotku fyzicky, porad hazela hlasky do GW a nelibilo se ji odinstalovani jen SW v gateway.
Tomas
zeptam se hloupe, kdyz to ma svoji jednotku TPMS, neni pak i v gateway jako instalovany modul?
Pokud by jsi ji odkodoval, ale gateway ji mela v install listu, tak to bude hazet chybu.
Ja treba dokud jsem fyzicky nedpojil ACC jednotku fyzicky, porad hazela hlasky do GW a nelibilo se ji odinstalovani jen SW v gateway.
Tomas
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci

Nešlo to odkodovat zda sa mi že ked som ju odkodoval v CAN Getaway niečo nefungovalo. Je to 3 roky zpátky co som to riešil
Ahoj, jj presne takhle se choval ACC, kdyz jsem odkodoval: mraky chyb pres GW. Proto se nejdrive musel odstranit fyzicky odpojit "distance sensor" a pak udelat uninstall i v GW. Prave mne zaujalo , ze to chovani je identicke.
Jen jsem si blbec nevsiml, datumu, kdy ses na to ptal

A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci

Najprv musíš vybrať poistku č. 4 (5.0 A ) pre monitorovanie tlaku v pneu., potom v gateway v zozname jednotiek odfajknúť tire pressure (asi 65) a potom v prístrojovke čo si dal tú tabulku odčítať tých 16 od prvého štvorčísla ( nie od celeho čísla).
ked tu budem mať to auto vyskušam dam vedieť či zobralo
Ahoj, super napad to s pojistkou je lepsi, nez to fyzicky odpojit kdyz neni sdruzena.

A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci