Těžký někomu radit co si má brát za práci, jestli si bere to co si bere, asi mu to tak vyhovuje a nedělá to čistě pro zisk ale prostě pro zábavu...
Takovýto kluci to mají těžký v tom, že i kdyby si bral 100 na hodinu, tak udělá Frantovi,Pepovi a Karlovi už ne protože to sám prostě kapacitně nezvládne a Karel ho pak někde natře

, tak to funguje většinou u nás na vesnici, lidská zloba a závist nezná mezí. Cenu za opravu je potřeba domluvit dopředu a pak není problém, ne že si zákazník myslí že to bude stát 1500 a ty máš jen v matroši 4tis. a takový ty keci ať to stojí co to stojí, to jsem slyšel už stokrát
Pokud má solidní vybavenou dílnu, měl by to vzít v úvahu a náklady postupně umořovat právě prováděnými opravami,nemůže to dotovat, nářadí a vůbec vybavení není zadarmo,musí tam svítit,topit,poklízet a já nevím co a normální zákazník to pochopí a rád mu zaplatí. Pozor na to,protože moc levné je někdy taky podezřelé,nedávno jsem měl takový zážitek kdy chtěl borec vyměnit olej a předtím jezdil do autorizáku, poslal jsem mu na whatsapp i printscreen oleje a filtru který mu tam dám ( buď origo Škoda 5W-40 nebo Mobil a filtr Filtron ) a že s prací to bude stát 2200,- tak se mi vysmál že to není možný že ve Škodovce platil vždycky kolem 5tis. a že kdoví co bych mu tam nalil atd, takže asi tak