skoda octavia 2 problem s ASR
Moderátoři: šulda, Moderátoři
skoda octavia 2 problem s ASR
mohol by niekto poradiť ? jedná sa o škoda octavia 2 , 1,9 diesel kod motora BLS .
po zapnutí zapalovania sa rosvietia kontrolky a potom tak za 5 sekund zhasnu a ostáva svietiť ASR a auto sa nedá naštartovať ale ked par krát zapnem a vypnem zapalovanie tak vtedy niekedy zhasne a auto sa dá naštartovať . pripojená diagnostika a ked neshasne ASR tak diagnostika nekomunikuje s motorom , ked par krat zase vypnem a zapnem zapalovanie kým neshasne ASR tak potom ide diagnostika a načíta chybový kod 01314 a 18009. kde môže byť chyba ? vymenená zadná časť spínacej skrinky rozobratá poistková skriňa žiadná závada tam není už neviem kde mám hľadať chybu
po zapnutí zapalovania sa rosvietia kontrolky a potom tak za 5 sekund zhasnu a ostáva svietiť ASR a auto sa nedá naštartovať ale ked par krát zapnem a vypnem zapalovanie tak vtedy niekedy zhasne a auto sa dá naštartovať . pripojená diagnostika a ked neshasne ASR tak diagnostika nekomunikuje s motorom , ked par krat zase vypnem a zapnem zapalovanie kým neshasne ASR tak potom ide diagnostika a načíta chybový kod 01314 a 18009. kde môže byť chyba ? vymenená zadná časť spínacej skrinky rozobratá poistková skriňa žiadná závada tam není už neviem kde mám hľadať chybu
Re: skoda octavia 2 problem s ASR
Co napajacie rele RJ motoru?
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
už všetko som vyskúšal a vymenil neviem či náhodou nebude chyba v káblovaní , lebo ked shasne kontrolka ASR vtedy dostáva nápetie riadiaca jednotka a ked nie shasne vtedy bez nápetia
už som prečistil všetky kontakty aj pojistkovú skriňu som rozobral prečistil relatka som vymenil a vždy tá istá chyba , spodok spínacej skrinky som vymenil neviem čo dalej ako , má niekto ešte nejakú radu ? nemôže byť prístrojovka ?
Ked´ nebude štartovať, vyskúšaj odpojiť ABS, či sa niečo zmení, ale môže byť problém aj v RJ motora.
začal bych řídící jednotkou motoru 

dobre tak skúsim vymeniť riadiacu jednotku motora , ako je to s prispôsobením ? tak ako pri jednotke octavie ?
neviem či sa to dá prečítať ale ked sa hrajem s klúčom zapalovania shasne ASR a vtedy viem naštartovať auto vymažem všetký chyby a ostanu mi tam tie
tak prípad vyriešený všetko OK pán Huml mal pravdu začať to od riadiacej jednotky a áno riadiaca jednotka bola vadná kúpil som druhu naprogramoval imobilizer a všetko OK . dakujem vám pán Huml .