Výměna bxe za bjb
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výměna bxe za bjb
Chlapy výměna motoru, v autě je bxe, mám náhradní motor bjb, našel jsem někde že se liší pouze klapkou, chladičem spalin, jinak že je stejnej, je opravdu potřeba předělat kolo na vačce?
Re: Výměna bxe za bjb
Hlava vačky BXE: 038 109 239 L
Hlava vačky BJB: 038 109 239 D
Injektory stejné: 038 130 073 AG
BJB je Euro 3, nemá tedy jak píšeš el. klapku, pouze pneumatickou chcípací a chybí chladič spalin s přepínací klapkou.
Hlava vačky BJB: 038 109 239 D
Injektory stejné: 038 130 073 AG
BJB je Euro 3, nemá tedy jak píšeš el. klapku, pouze pneumatickou chcípací a chybí chladič spalin s přepínací klapkou.
Dobrý, tak prehodim a napíšu postřehy, díky
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Aj spodnú kľukovú ozubenú remenicu prelož BJB má iné číslo ako BXE.
Kluci přifařím se s dotazem - únik oleje přes gufero pod setrvákem na BLS - dá se vyměnit samostatně gufero nebo se musí celé gufero s tím tělesem a snímačem otáček, jde mi o to že nemám přípravek T10134 ani neznám nikoho kdo ho má a víme jak je to s půjčováním si těchto věcí
Měnil jsem vždycky celek, hlavně rozvody na přípravky, pak zalozis gufero, a přípravek máš přece k tomu, ten oranzovej plastik, zkontrolujes jestli sedí, nahodis převodovku a jedes
Počkej, to tam nedostaneš přece na kliku bez toho přípravku...oranžovej plastík je tam že je to zajištěný v poloze, to jo
poznac si pozici, Vyndej kroužek, gufero nasunes, tmel na spod Gufera na vanu, kroužek malinkým kladívkem dostaneš kam potřebuješ a hotovo, nikdy nic neteklo a všechny auta ok, nikdy jsem přípravek nepoužil
Njn, ale když to dá člověk blbě tak to zjistí až to celý složí a může to dělat znovu 

Tak to je jasny, ale oko neni pica oko vidi 

Chlapy takže je potřeba kolo vacky, ale i komplet sání z bxe+ chladic spalin, klapka, jinak všechno ok, pro jistotu ještě udělaný šálky na ojnicích ale byly jak nový