Alhambra BRT 103Kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Alhambra BRT 103Kw
Zdravím
Měl bych prosbičku, odešel mi motor na Alhambře BRT 103kW Vačka, klika, píst.... Moc oprav. Chtěl bych se zeptat zda jste už někdo nezkoušel dávat jiný typ motoru. BMM, ASZ apod. Zda tam pasuje 103Kw z Caddy, Touran, passata nebo z jiného. Popř. Zda nemá někdo motor na prodej. Mám 8v verzi s DPF... Dpf bych chtěl zachovat...
Měl bych prosbičku, odešel mi motor na Alhambře BRT 103kW Vačka, klika, píst.... Moc oprav. Chtěl bych se zeptat zda jste už někdo nezkoušel dávat jiný typ motoru. BMM, ASZ apod. Zda tam pasuje 103Kw z Caddy, Touran, passata nebo z jiného. Popř. Zda nemá někdo motor na prodej. Mám 8v verzi s DPF... Dpf bych chtěl zachovat...
Naposledy upravil(a) šulda dne 25 říj 2022, 17:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu tématu.
Důvod: Úprava názvu tématu.
Sharan afn, Galaxy afn, Alhambra afn
-
- Aktivista
Re: Alhambra BRT 103Kw
pokud koupíš jíný motor budeš řešit kokotinky a přidávat si starosti,
co si pamatuju poslední akce pasat 103 vyletěla ojnice blokem, pogoglil jsem, asi za 35.000 jsem našel hned někde u olomouce komplet nastrojený motor, výměna to je jen trpělivá práce, špatný pohyb a hned něco skurvíš, napojíš a jedeš, story bylo akorát se spojkou
a komplic mi odjel zrovna do chorvatska, nakonec jsem ji odvzdušnil že sem natlačil kapalinu přes odvzdušnovák a naskočila
starý motor jsem zainzeroval zbylo sání, nějaký vstřik, ventildekl a turbo, tak ten motor zas tak drahý nebyl a problémy žádné
co si pamatuju poslední akce pasat 103 vyletěla ojnice blokem, pogoglil jsem, asi za 35.000 jsem našel hned někde u olomouce komplet nastrojený motor, výměna to je jen trpělivá práce, špatný pohyb a hned něco skurvíš, napojíš a jedeš, story bylo akorát se spojkou

starý motor jsem zainzeroval zbylo sání, nějaký vstřik, ventildekl a turbo, tak ten motor zas tak drahý nebyl a problémy žádné

Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 25 říj 2022, 19:20, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
Dík jo máš samozřejmě pravdu, spíš mne zajímají i jiné alternativy. Nicméně repasovaný motor jsem našel na vícero místech, ale i tak člověk do vnitř nevidí.. pokud by to pak mělo se zárukou fungovat jako při reklamaci turba ..no víme své ne...
-
- Aktivista
záruka jak píšeš ta platí do doby než se něco posere 

Tyto repasy pouze z ověřeného zdroje, několik motorů jsme měli od slovenské firmy Autokoma a pokaždé v pohodě
Hlavně pozor na polské repasy, nefungují...
-
- Aktivista
[quote=roman1648 post_
[/quote]
já bych to polsko zas tak nezobecnoval, měl jsem tu borce z těšína a ten valí jen polsko a ok, moje osobní zkušenosti s převodovkama ted se mi to nechce hledat sosnovec, solenec, nebo tak nějak vždy ok a když byl problém okamžitě přijeli a řešili, taky asi musíš vědět kde co a jak, v sk znám špičkové odborníky jako místní uživatel romek, vlado, jozef, juro na volva, uživatel z komárna na HTP, a mnoho dalších i místních uživatelů, a najdeš tam taky i totálních drotárov že člověk žasne, bolo vela hrdze v motori
nebo boha jeho taký hnoj som eště neviděl 
[/quote]
já bych to polsko zas tak nezobecnoval, měl jsem tu borce z těšína a ten valí jen polsko a ok, moje osobní zkušenosti s převodovkama ted se mi to nechce hledat sosnovec, solenec, nebo tak nějak vždy ok a když byl problém okamžitě přijeli a řešili, taky asi musíš vědět kde co a jak, v sk znám špičkové odborníky jako místní uživatel romek, vlado, jozef, juro na volva, uživatel z komárna na HTP, a mnoho dalších i místních uživatelů, a najdeš tam taky i totálních drotárov že člověk žasne, bolo vela hrdze v motori

Jasně já neříkám že tam taky nejsou odborníci ale s čím jsem se setkal stálo za prd
Motor sice krásně nalakovanej,vypadal jak novej, akorát se za 26km zadřel apod...
Motor sice krásně nalakovanej,vypadal jak novej, akorát se za 26km zadřel apod...
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Pokud jsou to odborníci obvykle moc neinzerují protože mají prace a zákazníků dost
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
-
- Aktivista
jsou taky recenze které je potřeba číst,
když tam bude motor klekl za 26 km tak stou firmou začnu hned spolupracovat, protože i barko chce vydělávat
když tam bude motor klekl za 26 km tak stou firmou začnu hned spolupracovat, protože i barko chce vydělávat

-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
BRT má vyvažováky, na který to dost často umře. Dávat tam motor bez bych zrovna u tohohle typu nedoporučoval. Dost často praská klika. Mohl by tam pasovat motor BMP, ale vstřiky má BRT určitě jiné.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
- Aktivista
sharik4x4 píše: ↑28 říj 2022, 00:20 BRT má vyvažováky,
se mi to nechce hledat ale jestli to je ten vyvažovák spojený s čerpadlem dole tak u BLB stojí snad 35.000, poháíní to řetízek tak dát si ho na ruku, praská mu napínák pak se ojebou kolečka a zadřeš
je to mnoho let i pohon stál raketu tak si ho majitel sehnal někde v cizině, vyvažovák sem nastavil podle manuálu ale auto se mírně chvělo, majitel přijel reklamovat,snažil se i na mě křičet, tehdy jsem mu řekl že je potřeba 35 tisíc, práskl s dveřma a zmizel, to i utkvělo v pamětiBLB
-
- Nováček
Díky moc za odpovědi rady... Také se jít cosi slyšel o té slovenské firmě. Možná že ti bude nejlepší volba