Marek77 píše: ↑08 dub 2023, 16:24
Komprese nemá nic společného se spotřebou oleje. Miloši, cos to napsal za kravinu?
moj zkusenosti s ads 3 pote 4 jsou 22 let i v tsi 160.000, nyni ma 300.000 s 5w30 long, mesicne spotreba 80 l, marku tvoje zkusensti jsou autodatove chapu, zadna vrazda se nekonala, maximalni dolozitelny najezd u sdi 250.000, prvni motor co jsem rozdelal lpg gufira rozkvetle, kouzky jak noveale musel jsem je menit, motor ale furt nejel, a max 120, nevim co me to napadlo po startu jsem dupl tocky na max a byl jsem doma, strelila hadice na ventilatoru, ucpany kat, pak prstali dalsi asi k vuli tomu z jsem montoval prestavby lpg, zmeril sem kompresi abych zjisti kondici motru, vymenil gufirka, nalil superturbo, svicky plivac a zdar, samoska ze byl vzdy prstik od vyfuku mastny, pres krouzky se olej spali a pres gufirka tece do vyfuku, marku ze se kompresi stiraky nezjist z toho me nemusis trenovat, ja nejsem spisovatel a nepremyslim jak to ctenar pochopi, moje zkusenosti s 74 a 75 kw lpg komprese ok, mastny prst od vyfuku, gufirka, filtr,svicky, proc ta komprese? ridici lpg jsou setrilci a olej se nemeni a jen doleva, proc filt? tankovat benal pro setrilka nemyslitelne, stary rozezira tesneni deklu nad cerpadlem ucpe filtr a skurvi cerpadlo, pokud si marku neco nepochopil ptej se 75 kw lpg!
sixell píše: ↑08 dub 2023, 17:01Dával sem 5w40 Total,, za 17 tis km sem dolil 13 litrů..
Teď sem to změnil na 10w40 liqui moly.
............ ted zkus ten prstikovy test ster vzadu na vyfuku, mastny cerny prstik gufirka, 8 x 15 kc VR a pokud si menil oil ve spravnych intervalech jsou krouzky ok, komprese ok, jinak ja tu nemusim placat desitky let stare skusenosti naser do motoru 30 litru a budes jezdit jak zamlada, za ty prachy bych ten motor i pozlatil