Dobře, chápu.
Rozvody dělal chlápek, co delal tesnení s tou hlavou. Na většině vozech co máme v rodině se řemen dá trošku umačknout, na mém leonu nikoli je tvrdý jak blázen, bublinky u čerpadla nejsou, aspoň jsem je nezaregistroval, nedávno jsem se díval. Ohledně tlaku v motoru nevím, nezkoušel jsem ale jen zběžně, mám tam 5W40 a olej to nebere ani když to točím takže počítám že by fo mohlo být ok, teplota motoru je stále normální, + - 3 stupně. Ohledně VAG mám verzi VAG COM - MAX. Logy můžu dodat, hned tedkon v týdnu. Všechny 3 teploty ve skupině 7 aktuálně nevím, ale určitě zjistím. Po rozvodech to bylo dobrý, ale odešla mi hlava a dělala se, takže se sundali, následně se znova nasadily a to 2x za sebou, protože panu mechanikovi začalo téct zpod těsnění voda, takže to skládal na 2x. Bohužel to byl umělec a sám se toho bojím jak to složil. Volnobezna dávka byla v pořádku, ale pro jistotu ještě jednou zkontroluji..
Dnes jsem kontroloval tlak turba a opravdu tlačí dobře, dle hodnot co má, takže si myslím že bude chyba někde jinde.
Pája 19 píše: ↑21 kvě 2023, 15:43
Nedali ti tam v servisu vysoký těsnění pod hlavu? To dokáže pěkně umrtvit motor...
To upřímně nevím, ale co vím je že hlava byla prej hodně pokroucená, musela se nechat dost zarovnat, je možné že to tesneni je vyšší právě kvůli tomu.. když jsem to koupil, byl v háji termostat, ten jsme si vyměnil, odvzdusnil systém, a po 14 dnech vyletelo tesneni.. Pak to celé začalo..
ROMEK píše: ↑21 kvě 2023, 06:23
Plynovy pedal ide až na 100% podla diagnostiky?
Ano, jde přesně jak má, dokonce mi přišlo že bylo na diagnostice 100% dříve než jsem dal podlahu.