HTP ujede 15 km vyreseno
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
HTP ujede 15 km vyreseno
fabia htp ujede 15 km a zdechne, za chvili de nastartovat a situace se opakuje, start i beh motoru ok, pamet v rj motoru 0, cim to????
Re: HTP ujede 15 km vyreseno
čerpadlo ?
-
- Aktivista
to sem osefoval tak ze sem dal baterku ke spolujzdci drat dozadu a kdyz chcipen pripojil sem cerpadlo a bzucelo,podak v nadrzi nebyl, naplne filtry 2 mesice velky servis, to sem dal jeste evo svicky a na nic, tento problem delaly feldy prehral se snimac otacek, tak tady vymena a ok, ujel jsem pro jistotu 80 km
To přece musí bejt vidět v měřenejch hodnotách, né?
Oct asv 2000, DieselPower
-
- Aktivista
a co tam chces prosimte videt jak bys na to sel, kdyz vypne motor otackomer nepadne, vypnes klicek raz dva a nastartujes a jedes dal treba 12 km, to same mam u voyager III 2.5 td byli borci s kts a zjistili prdlas, musel jsem tak jezdit az to kleklo, pak jsem zjistil zavadu, si muzes typnout resim3 mesce, taky ujls 15 km motor ypl, blikala spiralka a hura a nic zadna zavada se nezapsaa
Když píšeš, že za chvíli jde nastartovat, tak jsem si nepředstavil dvě vteřiny, jak jsi později upřesnil.
Oct asv 2000, DieselPower
-
- Aktivista
jinak jak jsem psal u favoritu nikdy ale u felicie jsem tento problem vicekrat resil, v podstare poprve jsem na to prisel tak az hal klekl, u jinych znacek takove chovani hal neznam, treba kokta74 kw tam se motr mlel ez vykonu zapis v rj byl haluv sniac otacek stacilo vpnout motor nastarovat azas chvili pokoj, ale motor se nezastavil