PT Cruiser 2.4i nestartuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
PT Cruiser 2.4i nestartuje
Jen to cvakne pod kapotou asi ve starteru a nic, starter propojený napřímo točí ale motor nechytne stejně
Něco jsem o tom četl na zahraničních zdrojích, prý když má baterka míň jak 12,4v tak to ani nebude točit, je to možný ?
pak něco o startovacím relé,spínačce, zatím jsem se na nic nedíval dotáhli to k dílně včera večer...
Kdyby měl někdo zkušenost,popř i nějaké schéma budu rád samozřejmě, nemám k tomu nic
díky
Něco jsem o tom četl na zahraničních zdrojích, prý když má baterka míň jak 12,4v tak to ani nebude točit, je to možný ?
pak něco o startovacím relé,spínačce, zatím jsem se na nic nedíval dotáhli to k dílně včera večer...
Kdyby měl někdo zkušenost,popř i nějaké schéma budu rád samozřejmě, nemám k tomu nic
díky
Naposledy upravil(a) roman1648 dne 03 led 2024, 11:46, celkem upraveno 1 x.
Re: PT Cruiser 2.0i nestartuje
Těsně před startem má pod 12,4V každá druhá baterka. Podle mě je blbost, aby to pod 12,4V netočilo.
Oct asv 2000, DieselPower
Tak před řidičem to má vedle jednotky motoru dvě stejná relátka, prohodili jsme je mezi sebou a auto na otočení chytlo
, takže problém je opravdu v tom relé...C. relé je 04692079AA, nikde ho nemajíé ani v origu,musejí prý objednat ze států,takže asi vrakec..

- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Já mám pocit ze jsem ho kdysi měnil a je to obyčejný petipinový ne
30,85,86,87,87a
30,85,86,87,87a
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
je to klasicke rele len ma obal iný. Normálne relatko treba od Boschu tam nejde vrazit ?
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Tak to by bylo super, proptože i ta cena skoro 2000 není nic moc
díky

díky
Kluci dal jsem klasický relátka Bosch,auto normálně chytlo,projel jsem to,dobrý
Přijdu k tomu za hodinu - nic,netočí to, propojením starteru natvrdo to chytne
Dal jsem zpátky původní relátka,nic,stejně mrtvý
Na levé relé přestaly jít oba plusy....pojistky dobrý...mě už z těch kurev fakt jebne,to nejde jedna věc normálně
Nebaví mě to už letos,vyhlásím vánoce dřív,fakt už nemám nervy na to
Přijdu k tomu za hodinu - nic,netočí to, propojením starteru natvrdo to chytne
Dal jsem zpátky původní relátka,nic,stejně mrtvý
Na levé relé přestaly jít oba plusy....pojistky dobrý...mě už z těch kurev fakt jebne,to nejde jedna věc normálně

Nebaví mě to už letos,vyhlásím vánoce dřív,fakt už nemám nervy na to

Tam plus na relé ide zo spínačky a mínus nejde priamo z kostry, ale buď z ECM, alebo z PCM. Ak ti dá z nejakého dôvodu nedovolí štart, relé nezopne.
OK díky, kostru mám takže hledat proč nejde to plus.
Spínačka mě napadla už na začátku..
Spínačka mě napadla už na začátku..
u mňa je to podobne už su s tých otravných ludí pred kolapsem
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Včera jsme to znovu celý porozpojovali,dali zpět původní relátka,auto na brnk chytlo, v paměti závad samozřejmě nic ( Delphi,Topdon ) tak se v tom vyznej, spínačkou to není, zkoušeli jsme to i drátama natvrdo
Jak psal kolega výše že plusy pouští BCM nebo jak se to na té americe jmenuje,začínám si myslet že problém je v tom páč to jednou jde,jednou ne

Jak psal kolega výše že plusy pouští BCM nebo jak se to na té americe jmenuje,začínám si myslet že problém je v tom páč to jednou jde,jednou ne
Tak auto pár dní jezdilo, krátký trasy,v pohodě, projev je takový že jakmile se to víc zahřeje,vypneš to a už nenastartuje,zůstalo to u obchoďáku,přijeli jsme k tomu za 3 hodiny s lanem,kolega do toho sednul a auto na otočení chytlo, nevím kde hledat...
Jednotka najskôr. Už som ju opravoval raz kôli tomu.
Jako počítč motoru ? Dokážeš opravit ?
Jj počítač. Keď tak sz.