Octavia I tajny vypinac
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia I tajny vypinac
Zdravim,
co byste mi poradili prerusit v elektrice v Octe I, abych tem kurvam zlodejskejm zneprijemnil praci a treba corli auto vedle?
Diky
Tom
co byste mi poradili prerusit v elektrice v Octe I, abych tem kurvam zlodejskejm zneprijemnil praci a treba corli auto vedle?
Diky
Tom
Naposledy upravil(a) šulda dne 11 pro 2021, 16:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu tématu
Důvod: Úprava názvu tématu
O1 ASV 01 chip 110kW
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: tajny vypinac
Můžeš přerušit jakýkoliv vodič bez kterého motor nepojede a těch máš na výběr několik Lepší je když se znesnadní i odemčení auta.Dost se osvědčilo přerušení vodiče od spínače zámku a znemožnění odemčení klíčem.Dost blbě se potom dostává komukoliv do auta. Nesmí se ale stratit dálka, bo se i majitel bude hodně složitě dostávat do auta.tom4550 píše:Zdravim,
Diky
Tom

diky za tip, ale nejsem si jistej jestli to nejde otevrit jednoduse i mechanicky pres zamek, odvrta se kryci plech a pak sroubovakem a ses vevnitr.Bugs.Bunny píše:Můžeš přerušit jakýkoliv vodič bez kterého motor nepojede a těch máš na výběr několik Lepší je když se znesnadní i odemčení auta.Dost se osvědčilo přerušení vodiče od spínače zámku a znemožnění odemčení klíčem.Dost blbě se potom dostává komukoliv do auta. Nesmí se ale stratit dálka, bo se i majitel bude hodně složitě dostávat do auta.tom4550 píše:Zdravim,
Diky
Tom

O1 ASV 01 chip 110kW
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Tak na to zapomeň. Už jsem to udělal na dost autech a dovnitř to tak lehce nepůjde.tom4550 píše:diky za tip, ale nejsem si jistej jestli to nejde otevrit jednoduse i mechanicky pres zamek, odvrta se kryci plech a pak sroubovakem a ses vevnitr.Bugs.Bunny píše:Můžeš přerušit jakýkoliv vodič bez kterého motor nepojede a těch máš na výběr několik Lepší je když se znesnadní i odemčení auta.Dost se osvědčilo přerušení vodiče od spínače zámku a znemožnění odemčení klíčem.Dost blbě se potom dostává komukoliv do auta. Nesmí se ale stratit dálka, bo se i majitel bude hodně složitě dostávat do auta.tom4550 píše:Zdravim,
Diky
Tom

- maros4341
- Aktivista
... raz mi pritiahli na lane Superb, ktory jeho stastny majitel kupil pred tyzdnom. Chlap to odstavil pred supermarketom, isiel nakupit, vratil sa spat a uz nenastartoval. Sadol som do auta a v ruke diagnostika, aby som zistil co tomu je. Zapol som zapalovanie a bliknutie zhavenia nikde. Napadlo ma, ze to asi bude tajny vypinac - trvalo mi to 30 sekund a nasiel so ho.
Prilis sa na tajne vypinace nespoliehajte. Kamosovi zmizla oktavia aj s tajnym vypinacom.

Prilis sa na tajne vypinace nespoliehajte. Kamosovi zmizla oktavia aj s tajnym vypinacom.

Naposledy upravil(a) maros4341 dne 07 lis 2007, 21:36, celkem upraveno 1 x.
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Většinu tajných vypínačů najdu bez toho abych je hledal.
první přihrádka pod volantem a je tam.
Myslím si, že když se to schová opravdu dobře tak to smysl má. Kamarádka měla tajný vypínač který jsme hledali hodinu a to jsme věděli kam máme koukat. Vždycky si vyhrnula rukáv a od spolujezdce strčila ruku po loket pod palubku a přepla. 

ja sem koupil koktu a tam uz je udelanej,ale je mechanickej.nesviti mi to zhaveni,Vag nenavaze spojeni s ridici jednitkou,takze je asi preruseny napajeni pro ni(jen si to mylsim).premejslim to predelat to na magneticky spinani jako sem mel u minulyho auta.Ty lidi co si pro ty auta jdou je maj perfektne zmakly vedi co a jak ma delat,takze hnedka vedej co neni v poradku a proc to nejde,otazka je jak moc o to auto stojej a kolik maj casu aby si s tim hrali.pri nejhorsim to odtahnou a pak to rozeberou na dily doma v klidu nebo na kamionu.V dnesni dobe je bezny ze za biliho dne bude nakej zivel sundavat litaky z auta a nikdo si ho ani nevsimne,natoz policajti.Hold doba je zla.
s tim magnetem sem si vyrabel.Sepulo mi relatko pouze prilozenim magnetu a pak uz drzelo samo.jetse pro ztizeni sem musel mit zaply zapalovani,pak bylo celou dobu seply az po vypnuti zapalovani odpadlo.kdyz mi to chciplo tak sme to musel zase aktivovat.I kdyby si prejizdel po pristrojovce magnetem,tak to seplo az po sepnuti klicku.Mel sem to v aute asi 5lezt bez jediny poruchy,mel sem jen malinkatej magnet na klicku.videl sem i kombinace ,ze musel zmacknout brzdu,atd..tech moznosti je celkem dost,ale pak aby to nevypadlo,svtela sviti sterace stiraji..

-
- Aktivista
Klasika je přerušit 15. Tedy u vštšiny VW tlustý černý od spínací skříňky. Ten kdo to pozná při startování ( nenastartování ) tak to má zhruba na 10 min to odstranit ( když počítám že má vše potřebné připravené ).To už je dost pádný důvod pro zloděje, se na to vyprdnout a zkusit nějaké jiné auto, kde si majitel, místo 200Kč za tajný vypínač a nebo 5 tis za alarm koupil červené parkovačky a nebo nové rádio.
Rovněž není špatné přerušt kostru např. do budíků a nebo pojistkovky a když to potom zkombinuješ, je to docela účinné.
Já jsem zatím do všech aut, co jsem měl dělal tajný vypínač,když už ne alarm. Moje pravidla: 1)Musí být umístěný tak, aby si nezasvěcený spolujezdec nevšiml, když ho pouštím. 2) Musí být umístěný tak, aby se dal těžko najít ( volím malé vypínače, páčky přetáhnu černou smrštovačkou aby se neleskl) a zároveň musí být umístěný tak, aby to mějitele co nejméně omezovalo a zdržovalo. tzn. abych nebyl líný ho pužít.
Super věc, je umístit dva do série, první ( někde u volantu používám pořád) a druhý ( třeba pod kobercem vzadu ) používám jen když mám obavy.

Rovněž není špatné přerušt kostru např. do budíků a nebo pojistkovky a když to potom zkombinuješ, je to docela účinné.
Já jsem zatím do všech aut, co jsem měl dělal tajný vypínač,když už ne alarm. Moje pravidla: 1)Musí být umístěný tak, aby si nezasvěcený spolujezdec nevšiml, když ho pouštím. 2) Musí být umístěný tak, aby se dal těžko najít ( volím malé vypínače, páčky přetáhnu černou smrštovačkou aby se neleskl) a zároveň musí být umístěný tak, aby to mějitele co nejméně omezovalo a zdržovalo. tzn. abych nebyl líný ho pužít.
Super věc, je umístit dva do série, první ( někde u volantu používám pořád) a druhý ( třeba pod kobercem vzadu ) používám jen když mám obavy.
Kdo říkal, že diesel patří jenom do traktora, tak určitě nikdy nejel v TDi.
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
VW Passat 96kW Highline, soft od RudisTDic,
Golf I Cabrio r.v. 1982 motor 1,6 GTi s dabl karbec
- coltik
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
co jsem slyšel,tak prej je taky účinný přerušit drátky do zásuvky na VAG...+ještě jinej nouzovej...čerpadlo,atd...
VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz