Youtuber a jeho práce

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tempest
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Youtuber a jeho práce

Příspěvek od tempest »

Možná někde znáte na YouTube ARV Pohořelice. Týpek se tam naváží do ostatních servisů, jak vše dělají špatně. Jak říkají mlaďoši, že hejtuje.
Našel jsem video, kde prezentuje pro změnu jeho zákazník odvedenou práci. To je sila, takhle dojebat Velorex.
https://youtu.be/0mT4oklC8oE?feature=shared
roman1648
Aktivista

Re: Youtuber a jeho práce

Příspěvek od roman1648 »

No neznám okolnosti ani podrobnosti, spíš se divím že se do toho vůbec pustili, tohle nemá s autoservisní prací mimo to lakování v podstatě nic společného a je to pro někoho kdo se tím zabývá, nevím z čeho bych bral nějaké míry atd.
Každopádně tohle stejně jako sociální sítě je v dnešní době mocná zbraň, někdo o tobě napíše na FB že jsi lempl,že jsi mu neudělal opravu kvalitně,že jsi dal levné díly a i když to nebude pravda, nikdo už ti tu nálepku neodpáře, bohužel...některé vychcánky je třeba hned ze startu odmítnout,na co si přidělávat problémy... :doh2:
Tomas6
Aktivista

Příspěvek od Tomas6 »

To si nevybereš. Když nebyl.net, byla hospoda a tam té taky pomluvil kdekdo. A mohl jsi se snažit sebevíc.
A jak se říká, špatná reklama taky reklama.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

Jo, to je pravda, poslední dobou už odmítám opravovat některý šroty nejlíp za 100 korun, je to prostě plýtvání potenciálem kdy se dá dělat něco mnohem lepšího a popravdě i lépe placeného, pak se oklikou dozvíš že jsi hajzl že tomu děláš a tomu ne,holt vesnice no (noteeth)
dracekvo
Přispěvovatel

Příspěvek od dracekvo »

Já hlavně nevím, proč někdo dá do obyčejného servisu tak specifickou věc jako je velorex.
Určitě existuje nějaká skupina, kde by člověk našel doporučení na někoho, kdo už renovaci rámu někdy dělal.

Aby to bylo udělaný pořádně, tak jsou potřeba připravky a hlavně zkušenosti (vědět co musí bejt rově a co se může trošku ochcat). Takže pán si tomu možná šel naproti, že to takhle dopadlo.
A jak už bylo řečeno. Proč do toho vůbec šel, když to evidentně nikdy nedělal.
tempest
Přispěvovatel

Příspěvek od tempest »

Ono si stačí přečíst pořádně ten komentář pod tím videem. Pánovi řekli, že Velorex už dělali a navíc sebe sami prezentují, že dělají opravy veteránů a mají i lakovnu.
dracekvo
Přispěvovatel

Příspěvek od dracekvo »

Jo aha.
No, jeslti je to ten youtube kanál co si myslím, tak jsem možná pár videí viděl, a že by dělali veterány mi nepřišlo.
volvo pan
Přispěvovatel

Příspěvek od volvo pan »

uplně to vidím, telefon,uděláte mi kostru na velorex,jasně pane,není problém. Pak to přiveze a ,,,,co to kurva je? No,se ti nechce přiznat,že vo tom nemáš zdání,tak to takhle dopadne. Na netu nic,to nejsou rozvody na tdi,rodiče se už narodili několik let po konci výroby a ego do nebe. Jo,kdo tohle nezná,že jo,hlavně v dravym mládí a občas i ted,ale už si to s věkem člověk přizná a nebojí se ze sebe udělat třeba blbce,než se zahrabat v průseru. Ale jestli se panáček naváží do druhejch,tak mu to i přeju. Na druhou stranu,když vidim,co se pohybuje a exhibuje na youtub za pologramotný vopice a údajně i s úspěchem,tak mu to těžko nějak ublíží.
tempest
Přispěvovatel

Příspěvek od tempest »

Taky bych to tak viděl. Všechno vím, všechno znám o od všeho mám klíče. A pak majiteli spadne brada. Tady je ten jeho kanál (doslova).

https://m.youtube.com/@ARV-servis-Poho%C5%99elice

Málokdo, kdo něco umí, tak má potřebu se předvádět.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

Taky jsem s ním měl pár "neshod" na youtube kde by se třeba do krve hádal že B5 passat má na řazení lanovody atd.... (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“