Kluci nemá někdo zkušenost s nějakou hobby svářečkou na hliník ?
Chci to jen na občasné použití,zakápnout strhaný závit,prasklinku ve vaně,klimatrubce apod.
Zrovna teď jsem potřeboval něco řešit,všichni dovolenou tak bych rád měl na dílně něco svého, i když to použiju jednou za měsíc..
Díky
Svářečka na hliník
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Re: Svářečka na hliník
Jojo, Jasic vychází v té rozumné cenové relaci nejlépe. https://www.chobola.cz/svareci-invertor ... 00-p-ac-dc
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
- zizuzidan
- Aktivista
Hlavně to není jen o svářečce,ale umět stím svářet,to není Mig(CO),abys využil potenciál Tigu,tak to chce měsíce/roky praxe.
-
- Aktivista
jj zavařit trubku klimatizace to už musí být machr aby se to povedlo
Já s tím dělával, dovolím si tvrdit že to umím, ale nechci na dva svary za rok kupovart mašinu za 50tis 

- zizuzidan
- Aktivista
O.k. Nemyslel jsem to nijak špatně.Jen jsem to viděl u známého jak si myslel,že bude vyrábět nerez výfuky atd. a pak byl s toho neštastný že mu to nejde.Takže koupil Tig za 40 tis. a pak byl po půl roce rád,že ho za 25 tis. prodal.
Jojo, v pohodě, na autech stejně vesměs všechno děláme COčkem,výfuky,pletence,prahy,lemy,zarvaný šrouby a já nevím co že,ale občas je to potřeba a většinou hned,nerad někoho otravuju a už vůbec ne opakovaně,každej má své práce pokokot a není zvědavej na tvůj centimetrovej svar že