Rány od převodovky Freemont(Dodge Journey)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rány od převodovky Freemont(Dodge Journey)
Kluci nemá s tím někdo zkušenost ? Kámoš má tohle auto,začalo v tom docela dost mlátit i když jede krokem, koukal jsem po nějakých informacích na německých,anglických fórech a pokaždé to dopadlo výměnou převodovky za ne zrovna malou částku - u nás to nabízejí 60tis.+práce
díky za info
díky za info
Re: Rány od převodovky Freemont(Dodge Journey)
Jestli je to automat, jako že asi jo, tak tam se prej rády vydíraly obaly co jsem jednou řešil. Nakonec to naštěstí šlo mimo mne a zákazník si to pořešil jinde. Tehdá jsem obvolal asi tři lidi co se tím zabývají a všichni tvrdili že je to.past vedle pasti.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Jasně, automat, je to nějakej power shift co je i ve fordech a prý ta převodovka je prostě na to auto poddimenzovaná a odchází
Prej jediné správné a trochu trvanlivé řešení je udělat komplet repase. Údajně se u toho mění celý obal, proto to stojí takovou ranu. Komunikoval jsem to tehdá s nějakým borcem co dělá jen automaty. Tuším někde od Brna, tuším že na bazoši měl inzerát že spravuje automaty na freemonta. Já když na zákazníka vyvalil tu částku tak se mu zježily vlasy a vezl to pak tuším do Kojetína. Jak to ale dopadlo to nevím, nebo spíš jsem se o to nezajímal. Já jsem byl rád že to odjelo. To nebylo schopné tehdá vyjet ani na zvedák, nebo se rozjet na křižovatce. Když se to rozhýbalo, tak to vydávalo zvuky jak staré pendlovky. Hrůza no.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Jo, to bude patrně to stejný, do toho bych se akorát zamotal jak když jsem řešil kámošovi ten automat na RAV4, tohle opravdu rád přenechám někomu kdo se tím zabývá..
Zkoušel jsem to hledat ale našel jsem jen ve Znojmě a pak v Ostravě někde že to dělají
Tak možná to Znojmo. Ono je to už pár let zpátky, tak už si asi houby pamatuju.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Jasně no, on tam uvádí cenu 59tis. s tím že to dokáže i vyměnit a rozchodit takže s prací,olejem atd to bude akce za min 80-90tis, no, pěkný 

Jo to nějak tak bylo. Proto jsem říkal že bych to nechtěl ani za peníze
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
A ještě tehdá říkal že to čeká každého jednoho freemonta. To chvíli na to sháněl známý auto a moc to chtěl, páč se mu to líbilo a dalo se to sehnat třeba oproti smax co měl druhé v pořadí za kloudny peníz. Když jsem mu řekl, že oprava převodovky, no bóže, dám 20 do převodovky. Když jsem mu řekl že kilo, tak utíkal pro smaxe.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km