Kde hledat dily

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
stagro1
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kde hledat dily

Příspěvek od stagro1 »

Zdravim,
pred istou dobou som pouzival pre vyhladavanie dielov na moju caddynu web 7zap. Po zadani VIN uz vsetky zobrazene diagramy boli platne konkretne pre moje auto. To znamena ze to bol skutocne VIN dekoder z pohledu zobrazenia dilu a clovek mal 100% vedel, ze to bude pasovat.
Teraz ale 7zap je uz platene tak som skusil zaplatit. Zistil som ale, ze na novu caddynu ktoru som kupil (rok 2019) som tam uz nenasiel diely podla mojho VIN, teda iba zopar dielov to zobrazilo. Podobne ako aj autokelly zobrazi jenom par dilu.
Na 7zap ked sa prepnem do stareho katalogu, tak vidim vsetky diagramy ale pak musim dekodovat ktery z 10 DPF filtru je muj a prakticky nemam voditko jak to podle nejakych nezmyselnych kodu u obrazku poznat ( v skratke, neni to zobrazeni dilu vazane na konkretne VIN).

Jak hledate dily na vase auto vy? samozrejme muzu zavolat do prodejny, ale ja bych chtel vedet presne cislo aby som si mohol vybrat aj medzi druhovyrobou.

Dakujem
dracekvo
Přispěvovatel

Re: Kde hledat dily

Příspěvek od dracekvo »

autokelly
tatko Tom
Přispěvovatel

Příspěvek od tatko Tom »

Len pre info - nie je cena ako cena...

168,81 € vs 82,79 € - viac, než dvojnásobný rozdiel - hmmm...

https://www.autokelly.sk/Product/LM-386 ... 8;40195925

https://www.pdmauto.sk/produkt/38634+01/35
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
dracekvo
Přispěvovatel

Příspěvek od dracekvo »

Ale on se ptá na to, kde hledat díly podle win. Ne kde je kupovat.
Ale koukám, že jsem psal rychleji než četl. Autokelly mu taky nevyhovuje. Mě zatím stačilo na vše.
tatko Tom
Přispěvovatel

Příspěvek od tatko Tom »

Sorry :)
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
stagro1
Přispěvovatel

Příspěvek od stagro1 »

Ano chlapi, ide mi o to kde najst komplet katalog aby som si mohol najst jednotlive diely presne na moju motoruzaciu... Je to inak sialene lebo skratky ako PR4, ZBG+ u danej motorizacie mi nic nehovoria.

Ale dakujem za snahu aj tak a budem rad za info ak sa najde niekto kto vie nejaky fungujuci sposob.
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

upřímně vždycky jsem měl u aut na výběr z X možností :( nezbývalo nic jinýho než daný díl vyndat/poměřit a pak porovnávat s fotkama v katalogu (noteeth)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
stagro1
Přispěvovatel

Příspěvek od stagro1 »

Jo, ked clovek kupuje druhovyrobu, tak sa stava ze pod VIN najde diel, ktory nepasu, to je pravda.
Ja by som skor chcel vediet najst rychlo orig. diel a podla toho zistit cenu a premysliet ci pojdem do orig. alebo nie, pripadne kupit z bazosu radsej origos nez v stejnej cene neorigo ale novy ktory nebude pasovat nakoniec.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“