Ahoj, umí tu někdo vyměnit lůžka v nápravnici bez vymontování samotné nápravnice?
Brno a okolí. Díky
Kde vyměnit lůžka reakční vzpěry?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Kde vyměnit lůžka reakční vzpěry?
To jde ? Demontáž si ještě dokážu představit zře bych na ten prstenec vevnitř něco navařil a vycukal to ven ale montáž nevím,narážet to tam kladivem asi nebude to pravé a hlavně úplně zbytečně, ta nápravnice je vymontovaná za chvíli,akorát pak udělat geometrii no..
roman1648 : Je na to přípravek, s ním to jde na autě, ale tohle se mění tak výjimečně, že se mi ho moc nevyplatí pořizovat.
Jde to na autě. Sám jsem to dělal. Demontáž je sranda. Vyriznes gumu a ty silonovy kroužky přepálíš paječkou. Právě, že ty prstence jsou z nějakého silonu. Žádný kov. O to je to jednodušší. Řádně vycistis, namazes a přípravkem lisujes první puk, jak se schová, dáš druhý a zalisujes to. Musíš hlídat, než se zalisuje druhý puk, aby se nepootocil, tím by se nedodržel otvor pro kost. Přípravek jsem si vyrobil. Trapezova zavitova tyč a silné plechy, které byly přes celý průměr silentbloku.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
A joo, chápu, tak pokud je tělo silenu plastové jak třeba zadní v ramenu tak to pak jo, jaá myslel že je to třeba jak Ford hlavní sileny zadních podélných ramen,kovový těla přesah snad milimetr a narvat je do toho plechovýho výlisku,paráda