Svíčka webasto Superb 2

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ajbi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Svíčka webasto Superb 2

Příspěvek od Ajbi »

Ahoj všem, rád bych o radu, kde je umístěna zapalovací svíčka webasto na Superb 2, (3.6 fsi). Případně budu rád za fotografie. Je nutné měnit i palivový filtr u webasto? Kdyby někdo věděl o sikovnem mechanikovi na webasto v okolí Uh. Hradiště, Hodonín, budu moc rád. Díky moc
Tomas6
Aktivista

Re: Svíčka webasto Superb 2

Příspěvek od Tomas6 »

Svíčka je uvnitř spalovací komory v samotném topení. Nejsem si jistý ale myslí že topení filtr paliva nemá. Aspoň nafta ho neměla. Spolehlivý je člen fóra s nickem Kemar, ale je až někde od Hradce Králové. Topení vymontuj, hadice od vody propoj ať můžeš jezdit a pošli mubho poštou.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Ajbi píše: 21 lis 2024, 13:36 Kdyby někdo věděl o sikovnem mechanikovi na webasto v okolí Uh. Hradiště, Hodonín, budu moc rád. Díky moc
petr žižka mistřín, když jedeš z dubnan tak první doleva a na konci ulice bývalé jzd na rohu, uměl jsem to taky ale před 10 ti lety jsem všechny vebasta prodal a nemám si to na čem nacvičit a svíčky taky nemám
Ajbi
Přispěvovatel

Příspěvek od Ajbi »

Jasný, moc díky. Zkusím dohledat. Pracuji v Hodoníně, tak jsem kousek. Díky moc
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Ajbi píše: 22 lis 2024, 19:31 Jasný, moc díky. Zkusím dohledat. Pracuji v Hodoníně, tak jsem kousek. Díky moc
608448998
mě to přestalo bavit není to jen tak vyměníš svíčku, za dva měsíce vyhoří řj nebo praskne schnilý drátek, nebo jsem si vzpoměl na poslance kterému ve strážnici po plese po startu zahulilo webasto a udělal z toho politický atentát a přivolal hasiče :roll:
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“