Palivový filtr OII diesel
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Palivový filtr OII diesel
Dobrý den. Rád bych se Vás zeptal, jestli jde samostatně koupit ten plastový díl, který je přišroubován k víku pal. filtru O II diesel. Já jsem to nenašel, našel jsem pouze celý filtr. Moc děkuji za odpověď. Ruda
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Palivový filtr OII diesel
co si představuješ pod pojmem
ten plastový

hlavně na O2 byly asi tři typy filtrů od tří výrobců. Ideálně vyfot to co myslíš
Ono popis O II diesel patří do věštírny a je rozdíl mezi filtrem a "obalem".
Člověk se pořád učí.
Moje 1.6TDi třeba nemá žádný plastový díl na filtru. Je plechový obal a uvnitř filtr. Ideálně hoď fotku co myslíš.
EDIT: už jsem doma, zevnitř je na víku plastovej bazmek co zapadá do filtru.
EDIT: už jsem doma, zevnitř je na víku plastovej bazmek co zapadá do filtru.
Naposledy upravil(a) TomášB dne 07 pro 2024, 23:27, celkem upraveno 1 x.
Patrně myslí ten plastový díl se sosákem do vložky filtru odspodu víka:
https://youtu.be/0vSfW9lroLA?t=115
https://youtu.be/0vSfW9lroLA?t=115
pokud tenhle ufi tak ten umím celej novej i s vložkou za 1500 origo díl.
Dobrý večer. Když na filtru nahoře vyšroubuji šroubky a zvednu plechové víko, je na tom víku zespodu přišroubován čtyřmi šroubky plastový díl , do kterého vlastně ústí ty hadičky z vrchu, je v něm pérko, asi zpětný ventil, a je tam jeden nátrubek kolmo dolů, který se vlastně nasune při zpětné montáži do vlastní vložky filtru. Fotku dát neumím. Přestože jsem filtr rozebíral opatrně, tak ten nátrubek byl vylomený ze zbytku tělesa. Auto občas zakuckalo, bylo mi doporučeno mrknout na filtr. Myslel jsem, že nebude problém tuto součástku koupit, ale nenašel jsem ji. Tak nevím, jestli vůbec tento díl existuje. Kdyby jste někdo toto měli, např z bouračky celý filtr, koupím nebo si dojedu v rozumné vzdálenosti. Auto dost potřebuji, od po jezdím do práce na skutru. Moc děkuji. Ruda - Hradec Králové.
Bože, druhej příspěvek a nedokážeš napsat co máš za motor, podle kterýho se dá lecos zjistit.
Druhý screen je jak vložit foto viewtopic.php?p=1291675#p1291675
Druhý screen je jak vložit foto viewtopic.php?p=1291675#p1291675
Člověk se pořád učí.
ETKA prírubu neeviduje ako samostatný náhradný diel. Len komplet teleso filtra s prírubou.
Na diesloch sú
1K0127400K
3C0127400C
3C0127400D
Pozri na telese na boku je nálepka s číslom dielu.
Na diesloch sú
1K0127400K
3C0127400C
3C0127400D
Pozri na telese na boku je nálepka s číslom dielu.
Zdravím. Foto se nějak povedlo, je vidět to ulomení. Auto - Š O II, 2,0 diesel, 103 kW, rv 2011. Na štítku je 1KO 127 399 CL. Díky.
Naposledy upravil(a) šulda dne 08 pro 2024, 16:57, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno.
Důvod: Sloučeno.
vyfot celý ten obal toho filtru, ale tohle by měl být ten od ufi ten mám nový i použitý
Díky. Zítra po 14 00 až přijedu domů. R
Dobrý večer. Aby měl příspěvek konec - bohužel jsem se musel starat sám o sebe a ne o auto. Dopadlo to tak, že můj syn dojel do Nechanic u HK do bazaru a tam koupil za 500 celý filtr, ano, byl to Ufi, přešrouboval onu plastovou součástku, nový filtr a montáž. vše ok. Takže děkuji všem, co se mi snažili poradit a přeji Vám všem hodně zdraví v novém roce. Ruda