A7 r.v.2016 3.0tdi 200kw topí jen při nízkých otáčkách
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A7 r.v.2016 3.0tdi 200kw topí jen při nízkých otáčkách
Ahoj nesetkal jse někdo s tímto problémem u Audi A7 r.v.2016 3.0tdi 200kw a jde o to že auto za jízdy prostě netopí.Když to stojí na volnoběh topí dobře jakmile se rozjedu a zvíším otáčky přestane topit .Za jízdy topí pokud jsou otáčky nízke kolem 1200ot.Chyba viz.foto čerpadla jsem zkoušel už tři a pořád stejná chyba .Vše to začlo po rozvodech před tím auto dobře topilo.Hadice jsou zapojený dobře tam to nejde prohodit.
Naposledy upravil(a) šulda dne 12 pro 2024, 08:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu.
Důvod: Úprava názvu.
Re: A7 r.v.2016 3.0tdi 200kw topí jen při nízkých otáčkách
No to odkazuje na vodní pumpu nebo to elektrické přídavné čerpadýlko??
to přídavný čerpadlo pod torpédem jsem zkusil už dvě a žádna změná pořád stejný.Nezávislé topení to nemá tím odpadá to druhé čerpadlo.Tohle má označení V50 .Ale prostě do rozvodu stím jsem problém neměl a těd tohle.Myslel jsem že je to pořád zavzdušněný ale to už také není.
Já teda nevím přesně kde je to umístěný ale pokud to dělá od rozvodů tak se někde s něčím pohnulo, potáhla kabeláž nebo tak, schéma a proměřit, jinak se nehneš
Tak podle schéma čerpdalo V50 což je pod torpédem jsem proměřil svazek co vede do klimatronicu a vše OK.Tak už nevím na volnoběh topí za jízdy nízké otáčky topí za jízdy otačky třeba 1800 auto netopí
Ty čerpadla jsem zkusil už tři a pořád stejná chyba.