PEUGOT 307 NESTARTUJE

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kaad
Aktivista
Odpovědi: 1

PEUGOT 307 NESTARTUJE

Příspěvek od kaad »

Dotáhli mi Peugot 307 1,6 80kW motor NFU. Auto přesatalo startovat. Diagnostika LEXIA nenačetla žádnou chybu. Tyto ŘJ jich moc nepodporují. Ovšem když zapnu zapalování není slyšet palivové čerpadlo. Rovněž při zapnutém klíčku nejde z palivového potrubí od nádrže žádné palivo. Pokud v diagnostice spustím test akčních členů a zapnu relé palivového čerpadla čerpadlo jede a dává normálně tlak paliva. Chci se mrknout na crasch vypínač, ale nemůžu ho najít. Nevíte někdo kde ho žabožrouti zašili resp. zda jej tenhle křáp vůbec má? Díky.
Fiat Ulysse 2,0JTD a AUDI A3 S-line 125kW
JARDA2
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: PEUGOT 307 NESTARTUJE

Příspěvek od JARDA2 »

co ukostření u převodovky? u hdi už sem to zažil když uhnije je to mrtvý
Peugeot Boxer 2,2 HDI Renault Scenic 2,0 DCI Škoda Fabia 1,9 SDI
kaad
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od kaad »

Už to mám vyřešený. Musel jsem na zítra objednat palivovou jednotku do nádrže. Ono to čerpadlo jde, ale palivo netlačí. Resp. tlačí ho nazpět do nádrže. Redukční ventil na palivové jednotce je Ok ten jsem zkoušel tlakem vzduchu. Zajimavé je že když jsem čerpadlo spustil diagnostikou, tak palivo do motoru šlo. Ovšem po napojení budíku tam byl tlak pouze 0,35bar. A když jsem zapínal kličkem, tak ani u nádrže na výstupu nic neteklo. Sucho! Po vyjmutí čerpadla z palivové jednotky a umístění do externí nadrže po zapojení plný tlak. Po zabudování zpět do pal. jednotky ani kapka. Nebudu zkoumat kudy se tlak z čerpadla ztrácí. Vyměním celou jednotku a hotovo.
Fiat Ulysse 2,0JTD a AUDI A3 S-line 125kW
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

praská ten husí krk z čerpadla do deklu, když si zapneš čerpadlo tak bzučí a když je prasklá ta hadička tak tam slyšíš splav, palivo teče zas do nádrže, příště sedačka, dekl dole, dáš ucho k náídrži zapneš čerpadlo a slyšíš jak teče palivo, jinak jak píšeš druhé čerpadlo komplet a máš pokoj
Odpovědět

Zpět na „Peugeot“