Golf IV Nejde načítať EEprom

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
NAZARETH
Nováček
Odpovědi: 0

Golf IV Nejde načítať EEprom

Příspěvek od NAZARETH »

Ahoj, mám taký problém na mojej štvorke... (1.9tdi 96Kw ASZ)
Začalo to pokusom o nakódovanie dojazdu nádrže cez VAG Commander. samozrejme že neúspešne pretože mi nechcelo načítať komfortku tak som skúsil VAG EEprom Programmer a tak isto neúspešne (Kábel KKL 409.1)... VCDS mi fungovalo no prestalo záhadne fungovať tiež.. pri pokuse pripojiť sa na kanál 17-Instruments sa program proste zavrie/crashne a hotovo... Test káblu vo VCDS prebehne vždy úspešne.
Tak som teda oprášil svoju Delphi DS150 a v komforte sa objavila chyba P01330 - Riadiaca jednotka komfortných funkcii - Napájacie napätie príliš nízke - Prerušovaný.
tak isto chyba dverí P01333, P01331 a chyba osvetlenia P00953...
Nestretol sa s týmto problémom už niekto?
Mám to auto týždeň a už som z toho šedivý 😅
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: Golf IV Nejde načítať EEprom

Příspěvek od hansdob »

Vag commander netrefil asi správně adresu. Takže asi na stul a tu zalohu kterou jsis jistě před kodovaním dojezdu udělal nahraj zpět.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
NAZARETH
Nováček

Příspěvek od NAZARETH »

Ahoj, zálohu som si neurobil pretože mi eeprom ani nenačítalo takže som nemal z čoho... takže som nič neupravil a všetko je ako bolo pred.
Ešte nechápem jednej veci.. keď mi VAG commander začal EEProm vyčítavať tak by sa mal stopnúť na adrese 0x07f8 ak sa nemýlim a mne to ide ďalej a ďalej...vyčítava to aj pol hodinu...
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

No něco si nakopnul bez zalohy jsi na slepé koleji.Budeš muset přehrát zdravej sw.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“