Vrzganie ramena octavia 2
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Vrzganie ramena octavia 2
Zdravim,ako riesite vrzgajuce predne ramena?nedavno som menil silentbloky na ramene predne,co vrzgali,chvilu bol klud a asi po 3000km sa jeden znovu ozyva. Daval som lemforder a lisoval cez mazaci tuk určený na gumy,ziadna vazelina.je blbost dat powerflex alebo skusit druhu znacku silentbloku?
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Vrzganie ramena octavia 2
vem stříkačku s jehlou, nasaj trochu oleje, 1 cm2 propíchni prachovku čepu v rameni trochu stříkni oleje a bude dovrzáno 

Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 18 bře 2025, 07:34, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
já měl zas vrzání PZ kolo, upadla kukuřice, doraz s prachovkou, padla na tlumič a vrzalo to, už jsem jich viděl upadlýh desítky a nikdy nevrzaly, schválně jsem postříkal olejem tyčku tlumiče , projel a ticho, vyměnil jsem set na obou a ok 

-
- Aktivista
slovacek.milos píše: ↑18 bře 2025, 07:31 já měl zas vrzání PZ kolo, upadla kukuřice, doraz s prachovkou, padla na tlumič a vrzalo to, už jsem jich viděl upadlýh desítky a nikdy nevrzaly, schválně jsem postříkal olejem tyčku tlumiče , projel a ticho, vyměnil jsem set na obou tlumičích a ok![]()