Vrzganie ramena octavia 2

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jofa
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vrzganie ramena octavia 2

Příspěvek od jofa »

Zdravim,ako riesite vrzgajuce predne ramena?nedavno som menil silentbloky na ramene predne,co vrzgali,chvilu bol klud a asi po 3000km sa jeden znovu ozyva. Daval som lemforder a lisoval cez mazaci tuk určený na gumy,ziadna vazelina.je blbost dat powerflex alebo skusit druhu znacku silentbloku?
slovacek.milos
Aktivista

Re: Vrzganie ramena octavia 2

Příspěvek od slovacek.milos »

vem stříkačku s jehlou, nasaj trochu oleje, 1 cm2 propíchni prachovku čepu v rameni trochu stříkni oleje a bude dovrzáno ;)
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 18 bře 2025, 07:34, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

já měl zas vrzání PZ kolo, upadla kukuřice, doraz s prachovkou, padla na tlumič a vrzalo to, už jsem jich viděl upadlýh desítky a nikdy nevrzaly, schválně jsem postříkal olejem tyčku tlumiče , projel a ticho, vyměnil jsem set na obou a ok ;)
slovacek.milos
Aktivista

slovacek.milos píše: 18 bře 2025, 07:31 já měl zas vrzání PZ kolo, upadla kukuřice, doraz s prachovkou, padla na tlumič a vrzalo to, už jsem jich viděl upadlýh desítky a nikdy nevrzaly, schválně jsem postříkal olejem tyčku tlumiče , projel a ticho, vyměnil jsem set na obou tlumičích a ok ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“