Ahoj jakožto 18 lety kluk co začal podnikat hned po škole s né moc zkušenostma co se zákazníku týče bych potřeboval radu
zákazník přivezl auto na opravu výfuku, auto jsem převzal(žádný zakázkový list nemam) jel projet pro zjištění závady a auto vypnulo, odešla elektronika, na autě jsem měl opravit výfuk, který jsem opravil ale elektroniku nezvládnu ale majitel po mě chce uhradit i opravu elektroniky i když probíhá v jiném servisu
nevím jak mam situaci řešit jestli to zaplatit i když to není moje vina nebo to řešit jinak
Úhrada škody zákazníkovy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Úhrada škody zákazníkovy
Úplný nezmysel, ak k poruche nedošlo dôsledkom tvojho zásahu. O náhrade škody by som sa so zákazníkom ani nebavil. Ak to dá na súd, dôkazné bremeno je na jeho strane. Iná situácia by nastala ak by bolo preukázateľné že škoda/porucha vznikla tvojim pričinením.
Jel projet auto pro zjištění závady výfuku??
Nebo si vařil výfuk na autě a něco odpálil?
Pokud je to opravdu jak říkáš a s tvým zásahem to nemá nic společného tak ho pošli do hajzlu.

Ked si zvaroval na výfuku tak to problem je ale ked si ho vyložene len vymenil za nový a išiel prejet aby si zistil či niekde neklepe a auto zhaslo tak to tvoje starost nieje za to ty nemožeš.
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
To je klasické chování vychcánků, měli jsme tam ukrajince s B6 , jakože "něco" teče z motoru, kolega s tím najížděl na dílnu, auto zacukalo a zdechlo, ale normálně to pak chytlo jen svítily kontrolky motor,abs,řízení, jednotka motoru úplně zelená jak do ní už dlouho teklo,kabeláž pod oknem to samé, už tam někdo lezl a majitel to moc dobře věděl, zkoušel to po dobrém,po zlém, nic, sbal si to a vypadni a víc se tady neukazuj
Je mi jasné že v 18ti s tím moc zkušeností nemáš,ani nemůžeš ale nenech se sebou vyjebat, kdyby ti s něčím vyhrožoval klidně si pozvi kámoše kdyby na tebe chtěl dělat ramena, pokud už to řeší jiný servis za mě je to ultra vychcan který jen hledá cestu kdo to za něj zaplatí...
Co je to za auto a co se tam posralo - jak jako elektronika, co to dělá ?
Je mi jasné že v 18ti s tím moc zkušeností nemáš,ani nemůžeš ale nenech se sebou vyjebat, kdyby ti s něčím vyhrožoval klidně si pozvi kámoše kdyby na tebe chtěl dělat ramena, pokud už to řeší jiný servis za mě je to ultra vychcan který jen hledá cestu kdo to za něj zaplatí...
Co je to za auto a co se tam posralo - jak jako elektronika, co to dělá ?