polo 1,6 TDi r.v.2021 reset servisu přes volant tlačítko 1 a 2 nemá

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

polo 1,6 TDi r.v.2021 reset servisu přes volant tlačítko 1 a 2 nemá

Příspěvek od slovacek.milos »

resetuju servis přes volant, nejde, přes PC nejde, všechno možné a nic, čumím na videa hodina v pr...... a nic

když už zadáš reset servisu ikona benzinka a hodiny, a stlačíš OK tak nic

musí jen do tlačítka drbnout a pustit pak to fachčííííííííííí (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash) (wallbash)

(LOL)
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Re: polo 1,6 TDi r.v.2021 reset servisu přes volant tlačítko 1 a 2 nemá

Příspěvek od ROMEK »

Mildo cez diag. musí ist. ešte sa mi nestalo že by na VW group nešel zmazat sevis
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
slovacek.milos
Aktivista

omane mám poslední vcds co je v češtině.reset jsem spustil dvakrát , začalo to načítat jednotku a skočilo tam něco jako že systém na to není připraven nebo co, pak jsem si vzpoměl že mám vyplý can, to někdy musím u starších aut, zapl jsem can zkouším znova a to samé zapnu reset servisních intervalů zobrazila se tam nějakaká řj kterou tu načítalo a zas nejde to, mně se to romane taky nestalo, možná stalo, neřeším dám kelly reset servisu a zkouším dál,

no tato kurva to je zas novinka stlačíš OK a nestane se nic, sepneš tlačíto hned pustíš a servisní interval vynulován, hodina v pr......

VCDS SVO 19.6.2.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

reset oleje klasicky, inspekci se zapnutýma výstražnýma, jinak to nejde...
slovacek.milos
Aktivista

mně šly oba servisy stejně bez světel, dík zkusím někdy ppříště , oba napsaly servis resetován, jen to klepnutí po ok, stím jsem se zatím nesetkal, hodina práce navíc než se podařilo, v manuálu kelly nefachčilo nic, žádnou takovou ikonu nebo sdělení jsem nenašel, v češtině ikona benzinka s hodinama, šipka doprava jsou tam mimo jiné dva servisy, šipkou dole na sevis a drbnout do ok, pokud jsem zatlačil OK a za po chvíli pustil tak nic, video kde jsem na to přišel bylo auto 2022 tuším polák youtube, poláci jsou borci, soused naproti byl polák tak mi často pomohal s překladem, měl pro mě pochopení, říkal jsem mu edo pij méně abys mohl pít déle, nepochopil, před měsícem mě navždy opustil, zemřel hrdinou smrtí :(
passion
Přispěvovatel

Příspěvek od passion »

VCDS - keď to nejde cez SRI Reset, tak to musí ísť cez 17-prístrojovka a nájsť v adaptácii (prispôsobenie)
slovacek.milos
Aktivista

jasné possion na adres 17 to určitě de přepsat, jájen chtěl přes ten volant to doladit, když mi nešel reset přes úvod vcds, navíc když ti majitel dýchá na záda a mele kokotiny tak to není vždy OK, někdy jsem si myslel že si dělají kozy když máš plyn, klíček, pětkrát brzda, klíček a pustit plyn, to se mi zdálo jako blbý fooor
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“