CAYC bezpečnostní přístup do RJ motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
CAYC bezpečnostní přístup do RJ motoru
Kluci chtěl jsem vyzkoušet nějaké akční členy na O2 CAYC a vcds mi píše nepodporovaná funkce...u všeho, tak jsem chtěl dát bezpečnostní přístup to co píše 27971 jenže ten nechce akceptovat a nikam se nepohnu....co dělám blbě?
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Re: CAYC bezpečnostní přístup do RJ motoru
Čo presne si išiel skúšať?
Na test akčných členov nepotrebuješ bezpečnostný prístup.
Čo ti napíše, keď zadáš do bezpečnstného prístupu uvedený kód? Lebo je správny, mne ho normálne berie. Je to manuál či DSG?
Na test akčných členov nepotrebuješ bezpečnostný prístup.
Čo ti napíše, keď zadáš do bezpečnstného prístupu uvedený kód? Lebo je správny, mne ho normálne berie. Je to manuál či DSG?
Re: CAYC bezpečnostní přístup do RJ motoru
Chtěl jsem pustit žhavení v akčních členech. Ale díky tomu, že to nepřijalo ten 27971, tak jsem zkoušel že ani v přizpůsobení ani v akčních členech nešlo nic....měřené hodnoty a chyby fungovaly. A to tam zítra měním vstřik a budu ho kódovat....tak to chci vidět. Kabel origo nejnovější HEX V2. Já blbec nevyyfotil hlášku ale na koncy bylo ....kód chyby: 7F
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23