Kluci jaký je tam typ převodovky resp. jaké to má mít označení ?
Podle VIN mi to vyhodí milion čísel,kódů ale nevím z toho nic
Převodovka "hrčí" na všechny kvalty - nějaké obvyklé závady,opravitelné ? Je to 6ti kvalt..
Díky
Převodovka Bravo II 1.4 66kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Převodovka Bravo II 1.4 66kw
Pacient přeložen na plicní, odvezl si to že si to někde nechá zrepasovat... 

...ono je to někdy lepší...

Tady na 100%...posílal mi odkazy z Allegra kde co mají,jo,dobře,já to objednám,zaplatím,namontuju,ono je po tom hovno a co te´d,to už mám za sebou s motory...seru na to 

Jo no. Já toť se sebou málem vyjebal s převodovkou na trafica. Zákazník, dlouholetý, poslal kamaráda, nešlo řadit. Kulisa natvrdo. Tak říkám ven s tím a nechme ji udělat tady klukovi v sousedství, co se převodovkama zabývá. Ten to nacenil na nějaké penize, prej je to moc. A taky odkazy z bazoše, Allegro a podobně, že šak to bude fungovat. Už jsem byl nalomený, že koupím nějaký repas z bazoše, hergot pak mne osvítilo a jestli chceš tak si to sežeň a já ti to namontuju. Dovlekl nějaký rádoby repas stříbrným sprejem, tu svojí posílal zpátky, ani mne nezajímalo kolik ho to stálo. A za měsíc volal že co to je, že se z toho ozývají zvuky jak když startuje peršing. Tak jsem ho poslal tam kde slunko nesvítí. Už nevolal. Předpokládám že su ten nejhorší mechanik, co mu dodrbal nesprávnou montáží novou převodovku.
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
To s tou nesprávnou montáží to miluju...kolega teď reklamoval řízení na Connecta ze SAGu, prostě po půl roce teklo jak dunaj, přijela to řešit obchoďačka, nabitá informacema prý jestli použil předepsané utahovací momenty a že kde má protokol z geometrie
, tak s ní vyběhnul jak se Zátopkem