Mám klasickou dvoukřídlou bránu. Křídla jsou celkem lehká.
Máte prosím nějaký odzkoušený pohon, který vydrží ?
Zatím asi nejvíc zvažuju Tousek Turn 10 - ale nabídka na trhu je samozřejmě obrovská, ale co reálně vybrat...
Jaký pohon křídlové brány
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Jaký pohon křídlové brány
No bohužel neznám výrobce ani název koupil jsem tehdy z číny včetně DO nebylo to tehdy drahý tuším tehdy asi 8 ( myslel jsem že za rok je po tom) a je to tu už deset let a funguje bezvadně ………
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
Sommer Twist 200. Je to tu cca skoro 20let. Před pěti lety jsem měnil samotné motorky v ramenech. Průměr použití je cca 5x denně.
Je to spolehlivé.
Je to spolehlivé.
Toledo 1L, 1Z. Octavia 1Z, BSE. Caravelle T4, ABL.
Díky mrknu
U nás co kluci mají firmu ( AB Portafer ) tak v podstatě montují jen Tousek a nemají problém, já to od nich mám od roku 2013 a pořád maká bez problémů, ano, něco to stojí ale je to kvalita
Jak jsem přistavoval garáž ve snaze ušetřit jsem si objednal sám vrata s pohonem od firmy JustDoors...jako vrata dobrý ale pohon katastrofa, není možno nastavit a uložit koncové polohy, po každém otevření ovladačem se to vymaže, jednou se to otevře do půlky, někdy 10cm...prostě levnej šunt, už nic takového nechci
Jak jsem přistavoval garáž ve snaze ušetřit jsem si objednal sám vrata s pohonem od firmy JustDoors...jako vrata dobrý ale pohon katastrofa, není možno nastavit a uložit koncové polohy, po každém otevření ovladačem se to vymaže, jednou se to otevře do půlky, někdy 10cm...prostě levnej šunt, už nic takového nechci